GALERII Marek Sadam ja Leenu esitlesid uut südamlikku raamatut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Marek Sadam on üks Eesti omanäolisemaid artiste, kelle looming on iga natukese aja tagant aina uue väljundi saanud. Sel aastal on Marek kirjutanud südamliku ja tunnetest pakatava raamatu «Tulbid ja bonsai».

Marek Sadama värskelt valminud uuest ärmiselt hingelisesr raamatust «Tulbid ja bonsai», leiad siirad lauluread ja mõtisklused just selle kõige ehedamas ja südamlikumas vormis.

«Seda raamatut ei saa ahmida. Need lood on ühekaupa lugemiseks. Need peatavad su rutu. Mareki päriselt juhtunud hetkedes, kohtumistes ja lahkumistes, unistustes ja mälupiltides on kahtlematult palju siirust, mis nüüdsel ajal ehk ootamatu ja haavatav. Eks turritavad okkadki on aastatega üha enam leebelt pea ligi, kuklasse kinni köidetud. Värvikas ja tähelepanelik jutustamisviis on läägeks muutumise eest kaitstud paraja peotäie eneseirooniaga. Võiks ju öelda, et Marek laseb vaadata enda sisse, aga ei, lugeja lahkab oma elu,» ütleb Margus Saar värske raamatu kohta. 

Marek Sadam esitles Solaris Keskuse Apollos oma teost. Temaga vestles Diana Lorents ja koos Martin Trudnikovi ja truu sõbra Leenuga anti kuulajatele üks kaunis ja hingestatud kontsert. Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles