Ameeriklanna tahtis Craigslistis tasuta oma mehe ära anda

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameeriklanna tahtis Craigslistis tasuta oma mehe ära anda
Ameeriklanna tahtis Craigslistis tasuta oma mehe ära anda Foto: SCANPIX

Üks ameeriklanna riputas suhtlusportaali Craigslist kuulutuse, milles annab oma mehe ära.

Utahis Loganis elav Alyse Bradley riputas selle sektsiooni Free Stuff (Tasuta asjad), kirjutab Huffington Post.

«Kerge ülal pidada, süüa ja juua tuleb anda iga 3 – 5 tunni tagant. Ta naudib videomänge ja mängib neid terve päeva,» seisab kuulutuses.

Naise sõnul riputas ta naljana mõeldud kuulutuse oma mehe Kyle Bradley kohta pärast seda, kui mees sai endale uue videomängu Modern Warfare 3». Mees ei suutvat end sellest mängust eemal hoida.

Sõjaväelasest mees saabus hiljuti Afganistanist USAsse tagasi ning mängimine on tema sõnul üks viis, kuidas enda sõjaoskusi alles hoida.

Kui mees oli 48 tundi järjest mänginud, tekkis naisel idee.

«Ta ei suhelnud minuga üldse. Ütlesin talle, et panen ta Craigslisti. Mu ämm soovitas seda samuti mul teha,» meenutas ameeriklanna.

Kuigi naise riputatud kuulutus ei olnud nii jabur kui mõned Craigslisti kuulutused, sai see palju vastuseid. Osa inimesi oli mures, kas paari abielu on karidel, osa tegi mehe eest tõsiseid pakkumisi.

Kyle Bradley sõnul oli ta naine see, kes ärgitas teda uut sõjamängu ostma.

«Ma armastan oma naist. Ta toetas mind, kui ma tahtsin mängu saada. See on naljakas, et ta minu mänguhimu ise naljaks pööras,» lisas mees.

Pole teada, mida Alyse Bradley mehe pakkumise kuulutusele vastanutele tagasi kirjutas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles