Oma lapse tapnud noor ema otsis Google'i abil viise, kuidas seda kiiresti teha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
19-aastane Jenna Folwell tunnistas, et uputas oma poja, kuna ei suutnud tema nutmist enam taluda
19-aastane Jenna Folwell tunnistas, et uputas oma poja, kuna ei suutnud tema nutmist enam taluda Foto: AP

Teismelisele emale on esitatud süüdistus oma neljanädalase lapse tapmises, kui politsei avastas uurimise käigus tema telefonist, et naine oli guugeldanud viise, kuidas laps «koheselt» tappa.

Arizona osariigi Chandleri linna politsei arreteeris 19-aastase Jenna Folwelli pärast seda, kui nad leidsid tema korterist neljanädalase poja surnukeha. Ametivõimud arvavad, et naine uputas oma lapse vanni, et ta nutmise lõpetaks, kirjutas The Sun.

Kahtlusalune pistis poja surnukeha spordikotti ning helistas kohalikust pargist kolmapäeval pool kaks päeval politsesse. Folwell ütles, et keegi võõras on tema lapse röövinud. Naine ütles politseile, et lapseröövel tõmbas tal koti üle pea, kui ta poissi lapsetooli oli panemas.

Aga kui politsei oli asja uurima hakanud, siis leiti lapse surnukeha kell pool neli naise korterist. Teismeline ema öelnud rääkis siis, et oli, kas magama jäänud või minestanud ja leidis lapse hiljem uppununa vannist.

Jenna Folwell väitis politseile, et laps rööviti, ja hiljem, et laps uppus kogemata.
Jenna Folwell väitis politseile, et laps rööviti, ja hiljem, et laps uppus kogemata. Foto: Kuvatõmmis videost

Kuid ka see naise vale ei kestnud kaua. Politsei leidis Folwell telefonist üle saja Google'is tehtud otsingu fraasidega «kiiresti suremise viisid» ja «kadunud laste juhtumid». Noor ema oli püüdnud Google'i abil leida ka vastust, kui kaua võtab aega, et beebi ära upuks.

Kohalik meedia kirjutas, et kui politsei Folwellilt nende päringute kohta küsis, vastas naine, et ta oli lapsest vannis olles lahti lasknud. Naine tunnistas, et ta oli poisi uputanud, kuna ei talunud enam tema nutmist.

Politsei sõnas, et pärast seda, kui Folwell oli last minuti vee all hoidnud, püüdis ema last suust-suhu hingamisega taas elule tuua. Naist hoitakse praegu ühe miljoni dollari suuruse kautsjoniga vahi all.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles