GALERII Renee Meriste avaldas saladused, kuidas muusikatööstuses läbi lüüa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Renee Meriste sulest ilmus raamat «Mina teen sind kuulsaks», mis räägib muusikatööstuse telgitagustest nii nagu seda varem Eestis tehtud ei ole.

«Muusikaäri muutub praegu kiiremini kui kunagi varem. Muutustega saab sammu pidada vaid õppides ja praktiseerides. Toona, mil ise alustasin, polnud õppida aga millestki peale iseenda tähelepanekute. See on väga konarlik teekond jõudmaks algajast tõsiseltvõetavaks professionaaliks, ükskõik kui varases nooruses sellega algust tehakse. Elasin juba 12-aastasena kogu hingest kaasa Heavy Suvi nimelisele rokiüritusele, püüdes taibata, kuidas korraldajad kogu masinavärki töös hoiavad,» räägib oma karjääri algusest legendaarne muusikatööstuse ettevõtja Renee Meriste.

Renee suur kogemuste pagas ning tähelepanekud on inspiratsiooniks paljudele. Iga raamatu müügist läheb kaks eurot vähiravifondi Kingitud Elu ja Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli toetuseks.

Raamatuesitlus toimus Solaris Keskuse Apollos. Autoriga vestles tuntud raadiomees Priit Vare ning esines Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli õpetajate ja õpilaste koosseis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles