Tuhandete lemmik Justin Timberlake ei saa laulda: staar tühistas kontserdid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Timberlake.
Justin Timberlake. Foto: MIKE BLAKE / Scanpix

Justin Timberlake (37) pidi andma kontserdi USA tuntuimas kontserdipaigas New Yorgis. Ootamatult teatas mees, et Madison Square Gardenis toimuv kontsert on tühistatud, sest ta ei saa laulda. 

Staar andis oma Instagrami konto vahendusel teada, et on sunnitud 31. oktoobril aset leidva kontserdi tühistama. Arsti käsul peab mees enda häälepaelu hoidma ning ravima. Praegu veel teadmata põhjusel on Justin oma häälepaelu tõsiselt vigastanud.

Fännidele lubas mees ära jäänud kontserdi heaks teha ning anda see hoopis oma sünnipäeval: 31. jaanuaril. Mees näis teadaandest hoolimata olevat heatujuline ja lootusrikas, sõnades ka fännidele, et ei jõua nendega kohtumist ära oodata. 

Justin Timberlake on pärjatud 6 Grammy ning ühe Emmy auhinnaga. Mees sai tuntuks tänu poistebändile NSYNC, mille liiga oli ta aastatel 1995-2002. Pärast seda alustas mees edukat soolokarjääri ning on teinud mitmeid rolle ka näitlejana. Alates 2012. aastast on ta abielus näitlejanna Jessica Bieliga, kellega sündis 2015. aastal poeg Silas Randall. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles