Winny Puhhi liikmed paljastavad paled ja üllatavad nelja aastase vaikuse järel uue looga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba 3. novembril leiab aset Eesti oodatuim ja omanäoliseim auhinnastseremoonia. Õhtujuht Indrek Vaheoja astub üles ka Winny Puhhi solistina ning avaldas, et õhtu on täis üllatusi: üheks neist uus lugu!

2013. aastal osales Winny Puhh Eesti Laulul ja šokeeris pooled Eesti inimesed fännideks ja teise poole mitmeteks öödeks unetuteks. «Meil sai just siis üks uus lugu valmis, see tundus, et on väga hea. Plaadimaterjali ka oli ja tegelikult ma teiste käest väga palju ei küsinudki, vaid saatsin selle loo kandideerima,» naerab ta. Mõnevõrra ootamatult osutus laul valtuks ja oleks äärepealt Eurovisioonilegi pääsenud. Finišeeriti kolmandana. Esinemisega kaasnes aga omajagu sekeldusi, jama ja rahakulu. «Alguses ei olnudki kõik väga rõõmsad, et selle loo sinna üldse saatsin.»

Indrek püüab tavaliselt alati oma laulude tekstid ise kirjutada, kuigi talle meeldivad mitmed sürrealistid ning Eesti luuletajad. Lemmikuna toob välja tundmatu autori poolt kirja pandud read: «Väike Andres põrandal meremiini tagus, pärast ema imestas, kuhu Andres kadus.»

Indrek Vaheojal tuleb MyHits Awardsil täita kaks väga olulist rolli: olla solist bändis Winny Puhh, anda raju kontsert ja siis kibekiirelt kehastuda taas õhtujuhiks. «Ega ma ise ka veel päris kindel ole kui hästi see mul välja tuleb. Aga selgeks on saanud, et seekord tuleme oma nägudega ega värvi neid.» See on suhteliselt esmakordne nähtus, sest kui bändi liikmete näod just parasjagu värviliseks pole võõbatud, kantakse karvu või maske. 3. novembril on MyHits Awardsil erakordne võimalus näha kõiki liikmeid oma nägudega. Kostüümid muidugi tulemata ei jää.

Winny Puhhil ilmub järgmise nädala kolmapäeval uus video, pealkirjaga «Bussis».  See on esimene lugu pärast pea nelja aastast pausi. «Filmisime selle Lõuna-Eestis, kuu aega tagasi. Põhimõtteliselt lühimängufilm ja seda sama lugu esitame ka MyHits Awardsil,» avaldab Indrek põnevad uudised kõikidele fännidele. «Kogu muusikavideo on väga Eestilik. Eriti just Lõuna-Eestilik, seal on sellist nostalgiat aga palju ka sellist tunnet, et kui ei saa enam vait olla ja pead sekkuma.»

Vaata videost, millega Winny Puhh veel üllatada plaanib!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles