Mitte keegi ei tulnud kuue-aastase poisi sünnipäevapeole (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitte keegi ei tulnud selle väikese poisi sünnipäevale
Mitte keegi ei tulnud selle väikese poisi sünnipäevale Foto: Facebook

Väike poiss, kelle süda murdus, kui mitte keegi ei tulnud tema sünnipäevapeole, on saanud suurte staaride toetuse osaliseks.

Masendavad pildid näitavad, kuidas koolipoiss Teddy Mazzini istub üksina suure tühja laua taga, mis on kaetud peoteemaliste taldrikute, salvrättide ja topsidega, kirjutas The Sun.

Kuigi olukord oli poisi jaoks kindlasti väga raske, siis võtsid nukra poisi perega ühendust Arizona osariigi NBA ja jalgpallimeeskonnad, kes koos kohalike inimestega pakkus poisile metsikut toetust. Isegi DJ Khaled ütles, et tahab poisile sünnipäevakingi saata.

Korvpallimeeskond Phoenix Suns isegi kutsus Teddy vaatama nende järgmist mängu Los Angeles Lakersiga. Meeskonna pressiesindaja sõnas, et nad lasevad kuue-aastasele valmistada ka spetsiaalse kampsuni.

Nad postitasid säutsu: «Kuidas oleks, kui me tähistaksime koos tuhandetega meie juures! Piletid kolmapäevaseks Suns v Lakersi mänguks on sinu! Räägime varsti!»

DJ Khaled soovis poisile õnne läbi oma Instagrami: «Palju õnne sulle noor kuningas Teddy! Khaledi pere ja We The Best fond tahame teha sulle sünnipäevakingi!»

Ja ka Arizona jalgpallimeeskond Phoenix Rising kutsus poisi vaatama nende reedest mängu Swope Park Rangersiga. Hiljem kinnitas jalgpallimeeskonna omanik, et Teddy perekond võttis pakkumise vastu ja nad on reedel publiku seas.

Teddy ema Sil Mazzini sõnas, et ta kutsus oma poja 32 klassikaaslast ja nende vanemaid tema sünnipäevale. Mitu pitsat telliti ette, et teenindada eeldatavat näljast rahvast, kuid toit jäi peaaegu puutumata.

«Mõni inimene oli viisakas ja andis teada, et ei tule, kuid teised seda ei teinud ja jätsid lihtsalt tulemata,» sõnas ema.

Kuigi möödunud nädalavahetus oli nii tema kui poja jaoks emotsionaalselt raske, siis oli ema õnnelik toetuse üle, mida ta teistelt sai. Peale spordimeeskondade ning kuulsuste võtsid perega ühendust ka tavalised Facebooki kasutajad, kes poisile kõige paremat soovisid.

Kuid mõne inimese jaoks oli ema käitumine vale. Nad süüdistasid naist poja nukra hetke ärakasutamises ning piltide internetti postitamises, et saada tähelepanu ning võib-olla tasuta asju. 

«Ma tõsiselt kahtlen, et kui pidu oleks korralikult organiseeritud, poleks mitte keegi kohale tulnud,» kirjutas üks pahane inimene, kes arvas, et kogu see seik on vaid ema trikk sümpaatiat saada.

Kus iganes tõde peitub, jääb kuue-aastasele poisile see kõik meelde ning kas see teda ka tulevikus mõjutab, seda näitab aeg.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles