Kanada rokkbänd Three Days Grace annab Tallinnas raju kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanada rokkbänd Three Days Grace annab 31. oktoobril Tallinnas, Rock Cafes kontserdi.
Kanada rokkbänd Three Days Grace annab 31. oktoobril Tallinnas, Rock Cafes kontserdi. Foto: Promofoto

Tuhandete lemmik ja teismeea parimat väljaelamismuusikat viljelenud Kanada rokkbänd Three Days Grace külastab Eestit juba järgmisel kolmapäeval. 

Three Days Grace esineb 31. oktoobril Tallinnas, Rock Cafes. Soojendajaks Saksamaal resideeruv Tidalwave.

Bänd külastab Eestit juba teist korda. Eelmisel suvel anti Tallinnas, Pirita kloostri varemetes. Tänavu naastakse oma värskeima albumi «Outsider» esitlustuuri raames. «Outsider» on bändi kuues stuudioalbum ning selle avasingel «The Mountain» jõudis Billboardi rokkmuusika edetabeli tippu, olles bändi kolmeteistkümnes sedavõrd edukas lugu.

Külalisesinejaks on Dean Schweitzer, kelle esinejanimeks on Tidalwave. Artist alustas tegevust Suurbritannias, kolis seejärel USAsse ning resideerub tänaseks Saksamaal. Tidalwave on välja andnud EP pealkirjaga «1992» ning pakub kuulajaile kvaliteetset rock’n’rolli elamust.

Bändist: Three Days Grace'i kuuluvad Neil Sanderson (trummid, klahvpillid, taustvokaal), Brad Walst (basskitarr), Barry Stock (soolokitarr) ning Matt Walst (vokaalid). Bänd moodustati esmakordselt 1992. aastal ning kandis nime Groundswell. Tolleaegne koosseis läks erimeelsuste tõttu laiali 1995. aastal kuid tuldi tagasi kokku 1997. aastal, mil bänd sai oma praeguse nime. Bändi juhtlaulja ja kitarrist oli Adam Gontier, lahkus bändist 2013. aastal, seejärel liitus praegune laulja on Matt Walst. 

Bänd on ainuüksi USA's müünud rohkem kui 6 miljonit albumit. Three Days Grace hoiab endiselt Active Rock Radio rekordit kõige rohkemate esikoha lugude eest. Neid on selles edetabelis suisa 13. Bänd välja andnud 6 albumit 3-aastaste vahedega: «Three Days Grace» (2003), «One-X» (2006), «Life Starts Now» (2009), «Transit of Venus» (2012), «Human» (2015) ning «Outsider» (2018).

Kõik bändi albumid on osutunud ülimenukateks ning vallutanud edetabelite tippe. Tuntuimateks lugudeks on kindlasti: «Pain», «I Hate Everything About You», «Animal I Have Become», «Never Too Late», «Break» ja «Painkiller».

Bändi nimi tuleneb raamatupidamises kasutatavast terminist, mis tähistab aega, mis antakse võla tagasi maksmiseks. Hiljem kohandas bänd väljendi tähendust vastavalt nende kontseptsioonile. Nimi esitab küsimuse, kas inimene on suuteline tegema oma elus mingit muutust, kui talle antakse selle teostamiseks vaid kolm päeva. 

Uksed kontserdile avatakse kell 19.00, Tidalwave alustab soojendusesinemisega kell 21.00, pärast mida saabub lavale Three Days Grace. 

Piletid soeta SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles