Vaata, kes on nomineeritud MyHits Awardsil Aasta Artisti tiitlile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Myhits, Tallinn. 19.04.2018. 
Getter live "Chasing trouble". 
Foto: Madis Sinivee/Eesti Meedia
Myhits, Tallinn. 19.04.2018. Getter live "Chasing trouble". Foto: Madis Sinivee/Eesti Meedia Foto: Madis Sinivee / EESTI MEEDIA/SCANPIX BALTICS

3. novembril toimub suurejooneline MyHits Awards auhinnagala. Lisaks vägevale kontserdile autasustatakse möödunud aasta tublimaid tegijaid. Teeme tutvust kategooriate ja nominentidega!

«Artist of the year» ehk Aasta Artisti auhinnale kandideerib 5 artisti:

NOËP 
ehk Andres Kõpper (28). Muusikaprojekt, mis viljeleb elektroonilist indie-electro-pop muusikat. 2016. aastal pärjati lugu «Rooftop» Eesti Muusikaauhindadel aasta laulu tiitliga. Tegutsenud on ta juba 2015. aasta algusest, kui lõpetas tegevuse Kõpperi eelmine bänd Tenfold Rabbit. Praegu vallutab edetabeleid värske lugu «New Heights». 

Noep.
Noep. Foto: Postimees

NUBLU
Enda identiteeti kiivalt varjav räppar, kes ühel hetkel Youtube-is ja Soundcloud-is lihtsalt plahvatas ja otsejoones publiku meeltesse sööstis. Niinimetatud «mõminaräppi» viljelev artst võlub lihtsa, kuid kaasahaarava rütmi ning nutikate sõnadega. Tuntuimad lood on «Mina ka», «Öölaps» ja «tydrukud».

Nublu.
Nublu. Foto: Konstantin Sednev/Scanpix

Syn Cole

Juba 2012. aastast saati tegutsev Syn Cole ehk Rene Pais (30) on DJ ja produtsent. Klassikaliselt treenitud pianist avastas end ühel hetkel lummatuna tantsumuusikast. Eestist noormees oli aga välismaal tuntud enne kui kodumaal. Ta tegutses pikka aega varalahkunud Rootsi muusiku Avicii plaadifirma all LE7ELS ning teinud mitmeid üle maailma ülipopulaarseid remixe. Ta on teinud koostööd näiteks Katy Perry, Jennifer Lopezi ja Ed Sheeraniga (ja veel!).

Syn Cole
Syn Cole Foto: Warner Music/Promo

Tommy Cash

ehk TOMM¥ €A$H ehk Tomas Tammemets (26) on Eesti räppar. Artist kes on hübriid kunstnikust, tantsijast, moedisainerist ja muusikust. Ta on enda ümber loonud omaette maailma, millele jääb kindlaks nii riietuses, intervjuusid andes, kui loomulikult ka oma loomingu igas aspektis. Tema loomingut iseloomustabki kõige enam nimetus post-soviet räpp. Ta videod on alati väga sürreaalsed ja silmapaistvad. Tommy Cash tegutseb juba 2012. aastast ning on ereda tähena lennanud mitmete tuntud muusikamaailma tegijate huviorbiiti. 

Tommy Cash.
Tommy Cash. Foto: Toni Läänsalu / Postimees / Scanpix


Wateva

on kaheliikmeline elektroonilise muusika duo: Hugo Martin Maasikas ehk Whogaux ja Futuristik ehk Kris Evan Säde. Nende tegemisi hakkas suurim edu saatma pärast käesoleva aasta alguses välja antud loo «My Love 2 U» ilmumist. Kuigi tegevad olid juba jupike varem, oli just see laul vajalik start. Lugu on erinevates muusikaplatvormides kogunud miljoneid kuulamisi. Loole andis oma kauni hääle vaid 16-aastane lauljanna Emili J. Edukas start karjäärile lennutas nad otsejoones Los Angelesse, kus igapäevaselt elavad ja töötavad. 

Wateva
Wateva Foto: Postimees

Oma lemmiku poolt saad anda hääle kuni 29. oktoobrini SIIN! Hääleta ja võida auhindu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles