«Hommik!» Maiken verivärskest Freddie Mercury eluloofilmist: ma teadsin, et see ei ole Mercury enda hääl, aga see mõjub nii õigesti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäevases saates «Hommik!» oli külaliseks Kadri Koppel ehk Maiken, kes oli äsja käinud vaatamas eluloofilmi Freddie Mercuryst.

Täna õhtul toimub Apollo Kinos eriti suurtele fännidele Freddie Mercury eluloofilmi «Bohemian Rhapsody» erilinastus, kus saab ametlikult 2. novembril kinodesse jõudvat filmi esimeste seas näha. Maiken oli see õnnelik inimene, kellel õnnestus film juba ära vaadata ning tema sõnul on film väga tõetruu ja suurepäraselt tehtud.

«See hääl, vot see oli selline asi... Ma saan aru, ma teadsin, et see ei ole Freddie Mercury enda hääl, üks ühele. Kogu aeg on selline tunne, et sellist teist Freddie't ju ei ole olemas. Kuidas see on tehtud? Aga ma saan aru, et see on tehniliselt hästi kokku miksitud, erinevad hääled pandud, aga see mõjub väga õigesti,» rääkis Maiken.

Mida Maiken filmi kohta veel rääkis? Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles