Video: vapper hotellidirektor kaitses maadlusvõtetega abikaasa viha alla sattunud naist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hotellidirektor Max Weinbinder (vasakul) kaitseb naist tema agressiivse abikaasa (paremal) eest.
Hotellidirektor Max Weinbinder (vasakul) kaitseb naist tema agressiivse abikaasa (paremal) eest. Foto: Kuvatõmmis videost

Vapper hotellidirektor näitas fuajees maadlusvõtteid, kui murdis pikali mehe, kes ründas laste silme all oma naist.

Agressiivne britist kriminaal maadeldi Hispaania kuurordis pikali, kui katsed teda maha rahustada ebaõnnestusid. Hispaania hotelliomaniku vapper tegu salvestati ka turvakaameratele. Seal on näha, kuidas heasüdamlik omanik läheb appi võhivõõrale naisele, kes vajab kaitset oma abikaasa eest, kirjutas The Sun.

Turvakaameratelt on näha, kuidas Max Weinbinder püüab paari vahel rahu sõlmida, aga selle asemel, et tülile lõpp teha, otsustas tülinorija Weinbinderile kahel korral lüüa. Weinbinder ei reageerinud sellele hästi ja murdis mehe pikali.

Kuid ühest korrast rusikakangelasele ei piisanud. Weinbinder, kes on Fornellsis asuva neljatärnihotelli Carema Club Resort juhataja, maadles mehe teiskordselt treppide peal pikali, kui mees üritas enne politsei tulekut põgeneda. Hotellijuht hoidis teda politsei tulekuni maas, kuid kohalikud raportid ütlevad, et abikaasa otsustas mehe vastu süüdistusi mitte esitada.

Eile õhtul selgus, et tugeva kehaehitusega britt oli jälitanud oma abikaasat Hispaaniasse, kuigi tal on üleval aktiivne lähenemiskeeld.

Naist filmiti viimaks mõlemaid lapsi teisele poole vastuvõtuala, enne kui hotellijuhataja sündmustesse sekkus. Šokeeriv intsident leidis aset möödunud reedel natuke enne kella 19 õhtul.

Praeguseks ei ole teada, kus naine ja lapsed viibivad, kuid mees viidi politsei eskordiga kohe lennujaama, kust ta tagasi koju lendas.

Max Weinbinder sõnas kohalikule telekanalile: «Administraator tuli minu juurde ja ütles, et üks klientidest käitub vägivaldselt, sõimab teda ning püüab oma abikaasat haarata. Naine oli seal koos oma kahe lapsega ja mees oli teda Inglismaalt siia jälitanud. Mees saabus kaks päeva enne seda, kui naine hotelli jõudis.»

Weinbinder meenutas, et kui Briti mees oli aru saanud, et talle kutsutakse politsei, siis püüdis ta minema joosta. «Ma sain temast kinni ja ei lasknud enne lahti, kui politsei saabus ja tal käed raudu pani.»

Pärast intsidendi lõppu ei soovinud naine mehele süüdistust esitada ning kuna tal polnud ka kohtukeeldus käepärast, siis viidi mees lennujaama. Ka hotell lubas omaltpoolt, et kui ta lahkub ja enam tagasi ei tule, siis ei esita nad talle rünnaku eest kaebust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles