Foto, mis paljastab lõplikult, kes on prints Harry isa

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

On spekuleeritud, et Harry isa polegi mitte prints Charles, vaid hoopis printsess Diana ratsutamistreener James Hewitt. Neil tõepoolest oli viie aasta pikkune armulugu, mis ei ole aidanud kuulujuttudel vaibuda – paljud väidavad, et Harry on Hewittiga väga sarnane, peamiselt just seetõttu, et mõlemad on punapead.

Nüüd aga on sotsiaalmeedias kulutulena levima hakanud foto noorest prints Philipist, ning seda just tänu oma vahetule sarnasusele 34-aastase pojapojaga.

Foto on pärit aastast 1957, kui prints Philip oli 30ndates – umbes sama vana kui Harry praegu. Pilt ilmus ajakirja Paris Match kaanel ning sel on näha kuninganna Elizabethi abikaasat paraadvormis.

Pilti jagas sotsiaalmeedias Getty fotograaf Chris Jackson, vahendab Daily Telegraph. Meeste sarnasus on tõepoolest rabav ning tuhanded kommenteerijad nõustuvad sellega. Eriti sarnased on poeg ja vanaisa siis, kui mängus on paraadmunder. «Unustame lõpuks selle Hewitti-saaga ära!» kirjutas üks kommentaator, märkides, et on ilmselge: prints Harry on puhtalt kuninglikku verd.

Prints Harry ja Sussexi hertsoginna
Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Foto: Anwar Hussein / EMPICS Entertainment/Scanpix

Printsess Diana ütles enne oma surma, et poeg Harry on välimuselt läinud temapoolsesse peresse, kutsudes teda «väikeseks Spenceriks». Charles Spencer on Diana vend, ilmselt viitas ta sarnasusele onuga ja endapoolse perega.

Palee pole kunagi kuulujutte kommenteerinud.

Praegu 97-aastane prints Philip nägi nooruses välja nagu prints Harry
Praegu 97-aastane prints Philip nägi nooruses välja nagu prints Harry Foto: POOL / REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles