Filmimusa: kuula Freddie Mercury eluloofilmi «Bohemian Rhapsody» võrratult ajatut albumit

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Bohemian Rhapsody»
«Bohemian Rhapsody» Foto: Albumikujundus

Kohe-kohe kinodesse jõudva Freddie Mercury eluloofilmi «Bohemian Rhapsody» heliriba on nüüd lõputuks leierdamiseks netis saadaval. 

Albumilt leiab 22 lugu, sealhulgas nii Queeni klassikat kui ka bändi kuulsa 1985. aasta Live Aid kontserdi seni avaldamata 5 lugu. Filmi heliriba sai purki suuremalt jaolt Queeni liikmete Brian May ja Roger Taylori töö tulemusena, kes olid ka filmi tegemisel loominguliselt abiks, ning kaasa lõid ka mitmed Queeniga läbi aegade koostööd teinud produtsendid ja muusikud.

Tahad filmi enne teisi näha? Siis osta pilet 24. oktoobril Tallinnas Apollo Kino Solarises ja Apollo Kinos Mustamäel toimuvatele erilinastustele!

«Bohemian Rhapsody» toob vaatajani Queeni tähelennu muusikataevasse ning samuti siseheitlused, mille põhjuseks Mercury kontrollimatu elustiil. Pealtnäha ületamatud raskused suudetakse koos siiski ületada ning tulemuseks on ansambli triumfaalne taasühinemine maailma kõigi aegade suurimal heategevuskontserdil Live Aid, kus ravimatu haigusega silmitsi seisev Mercury teeb bändi rokkmuusika ajaloo ühe legendaarseima etteaste, tsementeerides ansambli pärandi igaveseks muusikaajalukku.

Apollo Kinodes alates 2. novembrist 2018.

 Bohemian Rhapsody
(2018) on IMDb

Vaata «Bohemian Rhapsody» seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles