Vau! Modell Karmen Pedaru kaunistab rahvusvahelise moeajakirja esikaant

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karmen Pedaru on teinud järjekordse saavutuse oma karjääris: naise pilt kaunistab maineka ajakirja esikaant.
Karmen Pedaru on teinud järjekordse saavutuse oma karjääris: naise pilt kaunistab maineka ajakirja esikaant. Foto: Delphine Achard / Chloe/Scanpix

178 sentimeetri pikkune kaunitar Karmen Pedaru (28) on oma edukas modellikarjääris veel ühe verstaposti ületanud. Naine kaunistab ajakirja Elle Hispaania väljaande esikaant. 

Kehrast pärit modellile pole suurnimega ajakirja esikaanel poseerimine enam midagi esmakordset. Näiteks on ta olnud kaanemodelliks ka 2010. aastal, kui ilmus ajakirja Vogue Saksamaa veebruarinumber. Lisaks muule on tal seljataga ka mitme aastane koostöö moedisainer Michael Korsiga, kelle muusaks on olnud ka Carmen Kass. Väga edukaks koostööks on kujunenud ka Gucci jaoks tehtud kampaania. Kokku on Karmen moemaailmas edukalt tegutsenud juba üle 11 aasta. 

Käesoleva aasta alguses andis Karmen intervjuu Vikerraadios «Owe Petersell shows», kus avaldas, et tema abielu itallasest abikaasa Riccardo Ruiniga on lõppenud. Õnneks pole raskused eraelus kaunist ja sihikindlat modelli pidurdanud ning hoolimata sellest, et moemaailmas peetakse teda juba «eakaks modelliks» jätkab ta tippude vallutamist.

Õnnitlused ja edusoovid Karmenile!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New Elle Spain! Thank you @elle_spain @inmajimenezelle @mariosierrafotografo @vickymarcosg

A post shared by Karmen Pedaru (@karmen_pedaru) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles