Liam Neesoni poeg mälestab varalahkunud ema südamliku žestiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liam Neesoni poeg Micheàl teeb varalahkunud ema mälestuseks südamliku žesti.
Liam Neesoni poeg Micheàl teeb varalahkunud ema mälestuseks südamliku žesti. Foto: Kuvatõmmis/Instagram

Liam Neeson'i abikaasa Natasha Richardson hukkus 2009. aastal traagilise õnnetuse tagajärjel. Mahajäänud poeg Micheàl (23) teeb ema mälestuseks liigutava žesti. 

Natasha Richardson hukkus suusareisi ajal Kanadas juhtunud õnnetuse tagajärjel saadud peavigastusse. Õnnetus leidis aset 2009. aastal. Järgmisel aastal möödub naise surmast 10 aastat ning poeg Michaeàl on otsustanud ema mälestuseks vahetada oma perekonnanime Neeson Richardsoni vastu. 

Micheàeli vanaema, Natasha ema Vanessa Redgrave sõnas Daily Mailile: «Ta tegi selle otsuse, mitte seepärast, et tahtis vältida oma isa kuulsust, mis on üüratu. Vaid seetõttu, et tahtis mälestust emast endaga lähedal hoida. Ta oli tähelepanuväärne näitlejanna. Tõesti suurepärane.»

Natasha Richardson, 1998. 
Natasha Richardson, 1998. Foto: Rights Managed / WALT DISNEY PICTURES / Ronald Gr

Liam Neeson ja Natasha Richardson abiellusid 1994. aastal. Abielust sündis kaks poega: 1995. aastal Micheàl ning 1996. aastal Daniel. Micheàl oli ema surma ajal vaid 13-aastane. 2015. aastal The Sunday Timesile antud intervjuus nimetas juhtnut täiesti laastavaks. «Aga oma mõtetes, alateadlikult surusin selle alla või peitsin kuskile enda sügavusse. Möödus nädal ja mõtlesin, olgu, lähen nüüd eluga edasi.»

Natasha Richardson ja Liam Neeson, 2008. 
Natasha Richardson ja Liam Neeson, 2008. Foto: Joel Ryan / AP

Pärast kolimist New Yorki pidutses noormees väga palju, tarbis narkootikume ning otsides viise kuidas enesehinnangut tõsta. «Kõik ütlesid, et «ta kaotas oma ema, sealt tema probleem alguse saabki». Ma vaidlesin vastu, et tahan lihtsalt pidutseda. Kuid tagasi vaadates saan aru, et see oli hilienud reaktsioon allasurutud emotsioonidele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles