Nonii, ongi käes? Kristel Aaslaid näitab pulmakleiti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Aaslaid
Kristel Aaslaid Foto: Promopilt

Kristel Aaslaid ja Mattias Naan kütsid telesaates «Su nädal kõlab tuttavalt» korralikult kirgi kui esitasid üheskoos nime all Naanslaid räpi, mis kulmneerus abieluettepanekuga. Nüüd on kaunist näitlejannat võimalik näha ka pulmakleidis.

Kristel avaldas Elu24le antud intervjuus, et video tagamaadeks oli tähelepanek ühiskonda sisse juurdunud mentaliteedist, et naisel pulmadega tuli takus ning mees puikleb viimase hetkeni ikka vastu. Vähemasti seni, kuni naine jala maha paneb, käe ette sirutab ning sõrmust sõrme ootab. 

Kristel avaldas tol korral Elu24le, et ei temal, ega Mattiasel ole pulmadega nii kiire, kui on fännidel, kes pingsalt päevi loevad kui kaua paar juba koos olnud on ning kas nüüd võiks juba olla aeg pulmakellad häälde panna. «Elame üks päev korraga,» sõnas Kristel.

Unistamine pole aga kellelegi keelatud. Ei fännidele, ega ka Kristelile endale. Noor naine sõnas, et eks ole ka temagi mõelnud, milline võiks olla tema pulmapäev või kleit. «Vaatan TLC pealt saadet «Say Yes To The Dress» («Ütle kleidile jah») ja siis paratamatult mõte läheb sinna,» tunnistas ta. 

Tundub, et ühele kleidile on Kristel oma «jah»-sõna juba öelnud. Kuigi allkirjast selgub, et tegemist on seriaalivõtetega ei ole unistamine keelatud. Kristel näeb pulmakleidilikus valges rüüs imeline välja, ainult peigmees on veidi vale. Pole hullu, nüüd kus fännide unistuse üks osa on juba visualiseerinud, on edasine lootmine oluliselt lihtsam!

Vaata pilte:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles