Staarilt korvi saanud naine kaebas Billy Idoli kohtusse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fänn süüdistab Billy Idolit antud lubaduste murdmises ning kaebab mehe kohtusse. (Foto: 2012)
Fänn süüdistab Billy Idolit antud lubaduste murdmises ning kaebab mehe kohtusse. (Foto: 2012) Foto: Erik Mårtensson / SCANPIX

Briti muusik Billy Idol (62) sai eriti kentsaka kohtukutse: Juliana Berg väidab, et sai mehelt kutse kontserdile ja hotellis koos öö veetmiseks, kuid mees ei pidanud väidetavast kokkuleppest kinni. 

Juliana Berg väidab, et Billy Idol kutsus teda 2016. aasta oktoobris fännikohtumisele Vegases ning ühtlasi ka kuulama kontserti ning lubas hiljem hotellitoas mõnusalt aja veetmiseks kohtuda. TMZ kätte sattunud kohtudokumentidest selgub, et naine süüdistab meest lubaduse murdmises: vädetavalt olevat mees lihtsalt uttu tõmmanud ja naine jäi lihtsalt pika ninaga. 

Hetkel pole täpsustatud, kas naine mehega fännikohtumisel üldse kokku sai. Naise sõnutsi polnud tal Vegases olles sentigi raha ning lootis võimalusele Billy hotellitoas öö veeta. Kui see plaan vett vedama läks ei olnud tal raha, et tuba rentida. Naine nõuab staarilt reisikulude katmist ning kontserdipiletite kompenseerimist. Lisaks loomulikult ka kompensatsiooni suure emotsionaalse stressi tekitamise eest. 

Billy Idoli esindajad sõnasid TMZ'le, et advokaadid tegelevad olukorraga, kuid praegu on põhjust arvata, et tehtud süüdistused on tehtud alusetult. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles