Enrique Iglesiase hommikusöögiks on seks Anna Kurnikovaga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enrique Iglesias ja Anna Kuornikova ei ole 17 aastase kooselu jooksul lasknud armuleegil kustuda.
Enrique Iglesias ja Anna Kuornikova ei ole 17 aastase kooselu jooksul lasknud armuleegil kustuda. Foto: Justin Campbell / Justin Campbell/Scanpix

Südametemurdja Enrique Iglesias (43) on oma kallima tennisist Anna Kurnikovaga (37) suhtes olnud juba peaaegu 17 aastat.  Värskest intervjuust selgub, et üksteise järele ollakse endiselt pöörased.

Enrique ja Anna peres sirguvad ka kaksikud Nicholas ja Lucy. Ka pärast 17-aastast koosolemist leitakse aega teineteise jaoks. Kui intervjueerija Vick Hope uuris, mis on nende pikajalise suhte saladus ning kuidas romantikat ikka elus hoitakse, sõnas mees, et lahendus on lihtne: hommikusöögiks hoopis seksitakse! Mehe sõnutsi on paari keemia parem kui kunagi varem ning õrnushetkedeks leitakse aega rohkem kui eales varem.

Kuigi mees tunnistab, et nii nagu igas normaalses suhtes tehakse koos läbi nii tõuse kui mõõnu, on praegu jõutud täpselt õigesse hetke ning kõik osatakse hoida tasakaalus. Eriliselt imetleb Enrique oma kallimat Annat just ema rollis ning peab teda imeliseks emaks.

Hoolimata sellest, et paar pole senini veel abiellunud, avaldab Enrique, et tunne on sama kui olla abielus. «Kui oled kellegagi nii kaua koos olnud, nagu mina olen, siis ongi see justkui abielu.» Pulmaplaane pole mehe sõnul siiski maha maetud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles