Kas kuningliku beebi sugu on juba teada? Õnnelik prints Harry avaldab, et ootab tüdrukut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja abikaasa Meghan jalutuskäigul Austraalias.
Prints Harry ja abikaasa Meghan jalutuskäigul Austraalias. Foto: Chris Jackson/Invictus Games Fou / PA Wire/Scanpix

Prints Harry ja abikaasa Meghan reisisid eelmisel nädalal Austraalias, mis on nende esimeseks ühiseks avalikuks reisiks. Vaid mõned tunnid enne nende saabumist sai avalikuks ka teade, et paar on lapseootel.

Internetis on suurt populaarsust kogunud video, kus Meghan ja Harry mööda tänavat ning üht fänni on kuulda hõikamas: «Ma loodan, et tuleb tüdruk!». Selle peale hõikas Harry vastu: «Mina ka!»

Pärast teadet paari lapseootusest sõnas Harry fännidele Austraalias: «Me tõesti ei oska soovida paremat kohta, kus teatada meie tulevasest beebist.. ükskõik, kas sünnib poiss või tüdruk.» Samal reisil kohtusid Harry ja Meghan naisega nimega Jessica ning võtsid aega koos tema 5-aastase tütre Harrietiga mängimiseks. 

«Kohe kui oma tütart tutvustasin, sõnas Harry: «See on suurepärane nimi!»» sõnas Jessica Briti ajakirjandusele. «Võib-olla valivad nad selle ka enda lapsele, mis oleks väga tore,» arvas ta. 

Eelmisel nädalal saabus teade, et Meghan on hiljuti käinud oma 12. nädala ultrahelis. Lapse sugu on võimalik kindlaks teha juba kaks nädalat varem, läbi vereproovi. Seni pole kuninglik paar avaldanud, kas neile on lapse sugu teada. Vaadates Inglismaa kuninlike paaride seniseid traditsioone, avaldatakse lapse sugu siiski alles pärast nende sündi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles