David Beckhami südametu kommentaar jättis abikaasa Victoria kaheks päevaks pisaraisse (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckhami ja tema naise Victoria Beckhami maamajja püüti juba teist korda kuu aja jooksul sisse murda.
David Beckhami ja tema naise Victoria Beckhami maamajja püüti juba teist korda kuu aja jooksul sisse murda. Foto: Claude Paris / AP/Scanpix

Staarjalgpallur David Beckham nimetas abielu Victoriaga «raskeks tööks» ja «keeruliseks». Solvunud Victoria võttis kommentaare südamesse ja veetis kaks päeva pisarates.

Endine jalgpallur kirjeldas Austraalia jutusaates «The Sunday Project» abielus olemist kui «rasket tööd», vahendas The Sun. «Kui oled nii kaua abielus olnud, muutub see natuke raskemaks,» ütles mees.

44-aastane moedisainer Victoria võttis kommentaare südamesse, mõistmata, miks abikaasa nende kooselu kohta nii ütleks. «Võite ette kujutada, et kui öeldu välja tuli, oleks Beckhamite majapidamises justkui lõhkenud tuumapomm,» rääkis peretuttav. Victoria tundis end reedetult ja nuttis järgmised kaks päeva. «Ta ei mõista, miks David midagi nii tundetut ütleks ja teda avalikult häbistaks,» ütles Beckhamitele lähedane isik.

Murtud Victoria kirjutas end pärast juhtunut sisse Saksa stressiravikliinikusse.

Kuna tänavu juunis levis internetis kuulujutt, et Beckhamid on läinud lahku ning lahutavad peagi, tulid Davidi kommentaarid abikaasale veelgi suurema šokina. Kuigi staarpaar on kinnitanud, et kõik on korras ja lahutust tulemas ei ole, väidavad Davidi sõbrad, et 43-aastane mees on päev-päevalt Victoriast kaugenemas.

Seda kinnitab ka fakt, et David kirjutas eelmisel aastal abielupaari Cotswoldsi kodu ümber oma nimele ja maha müüdi ühine Beverly Hillsi häärber. Samuti on David lõpetanud töösuhted mänedžer Simon Fulleriga, kes on 23 aastat Beckhamite rahaasju korraldanud.

David ja Victoria Beckham on olnud abielus 19 aastat.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles