Eksabikaasa: tõsielustaar Katie Price on täis peaga tõeline saatan

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katie Price.
Katie Price. Foto: Pa Images / Scanpix

Tõsielustaar ja modell Katie Price (40), kes võeti kuu alguses seoses joobes juhtimisega vahi alla, on jätnud ka taastusravi pooleli. Eksabikaasa Peter Andre väitel muudab alkohol naise «saatanaks».

Laulja Peter Andre, kellel on abielust Price'iga kaks last, ei teinud saladust, et naise alkoholiprobleemid on tõsised. «Kui ta on joonud, on ta kõigeks võimeline,» ütles Andre The Sunile. «Saatan poeb ta sisse ja temast saab luupainaja,» kirjeldas mees.

Price vahistati kuu alguses süüdistatuna purjus peaga auto juhtimises. Perekonna palved abi otsida läksid luhta, kuna naine pidas taastusravis vastu pelgalt ühe ööpäeva. Nüüd käib Price ambulatoorsel ravil ja lähedaste väitel aitab see vanadest traumadest üle saada. «Katie on õppinud, kuidas vanade haavadega elada,» rääkis üks naise sõber The Sunile.

Ravi on aidanud tõsielustaaril ära leppida ka petva eksmehe Kieran Hayleriga.

Pärast taastusravi katkestamist kolis Katie uuesti kokku Kris Boysoniga. Sõbrad loodavad, et mees suudab hoida sõltuvusprobleemidega naist edaspidi õigel teel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles