Pöörased kuulukad: Ariana Grande läks Pete Davidsonist lahku, sest kutt saatis Mac Millerile intiimseid pilte

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Internetis hakkasid levima väljamõeldud kuuljutud Pete Davidsoni ja Ariana Grande lahkumineku põhjuste kohta.
Internetis hakkasid levima väljamõeldud kuuljutud Pete Davidsoni ja Ariana Grande lahkumineku põhjuste kohta. Foto: Doug Peters / Doug Peters/EMPICS Entertainment

Ariana Grande (25) ja Pete Davidson (24) onläksid lahku sama ootamatult kui kihlusid. Internetis hakkas kulutulena levima vastik teooria, miks suhe tegelikult lõpu leidis. Internetitrollid ei puhka kunagi!

Tundub, et kuulujutule panigi alguse keegi pahatahtlik «troll», kes populaarsel teemal allikaid võltsides ja asja üle võlli keerates tähelepanu püüdis saada. Jutu sisuks oli, et Ariana sai teada Pete Davidsoni võikast teost. Väidetavalt oli mees saatnud Ariana varalahkunud eksile Mac Millerile pilte koos neiuga veedetud intiimhetkedest. Säutust alguse saanud uudises oli viidatud, justkui oleks info pärinenud Hollywoodi kõmuliseimast väljaandest TMZ. Üllatuslikult pidasid paljud seda põhjust nii usutavaks, et hakkasid Pete'i poole juba korralikult pori loopima.

Pete Davidson.
Pete Davidson. Foto: DANNY MOLOSHOK / REUTERS


Andunud Ariana fännid tõttasid aga appi ning lükkasid rumalad kuuldused ümber. Esmalt selgus, et säutsus nimetatud artiklit pole ilmunud ei TMZ's, ega üheski teises väljaandes. Mitmed väljaanded nagu näiteks Buzzfeed ja ka TMZ on julgustanud fänne jagama teadet, et tegemist on kuulujutuga, mis ei vasta mitte mingil moel tõele. 

Kumbki osapooltest pole lahkumineku tegelikke tagamaid kommenteerinud, ega tegelikult ka ametlikult kinnitanud, et suhe tõesti lõppenud on. Lähedalseisjad on erinevatele meediaväljaannetele öelnud, et suhte jaoks polnud lihtsalt õige aeg, oma töö tegi staaride tihe elugraafik ning liigne kiirustamine suhtes edasi liikumisel. 

Ariana Grande.
Ariana Grande. Foto: Kevin Mazur / AFP



Teiste väidetavate allikate teatel oli lahkumineku põhjuseks hoopis Pete'i meelemürgiprobleem, mida üledoosile lähedase sõbra, Mac Milleri, kaotanud Ariana enda elus enam taluda ei suutnud. 

Üledoosi tõttu elu kaotanud räppar Mac Miller.
Üledoosi tõttu elu kaotanud räppar Mac Miller. Foto: MPI09/Capital Pictures / MPI09/Capital Pictures
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles