VIDEO Briti telesaade pakub veidruste poolest Jaapani omadele korralikku konkurentsi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iiri päritolu lauljanna Nadine Coyle võttis saates "Celebrity Juice" vastu veidra väljakutse.
Iiri päritolu lauljanna Nadine Coyle võttis saates "Celebrity Juice" vastu veidra väljakutse. Foto: Kuvatõmmis videost

Ilmselt on enamus inimesi kuulnud legendaarsetest Jaapani telemängudest, kus ühegi veidruse ees risti ette ei lööda. Tundub, et meelelahutuse nimel hakkab ka Inglismaal telemaastik muutuma ning tulemuseks segu naljakast ja imelikust.

Inglismaal ülipopulaarne telemäng «Celebrity Juice» pakkus viimatises saates vaatajatele uskumatut meelelahutust. Saates võistlevad tiimid selgitavad erinevate ülesannete käigus välja, kes teab kõige rohkem hetkel kuumimate staaride ja tabloidiuudiste kohta. Ette tuleb võtta mitmeid ülesandeid ning ei tohi peljata end narriks teha. 

Iiri päritolu lauljanna Nadine Coyle tegi saates etteaste, mis televaatajaid veel mitmeid päevi hiljem naerutab. Nimelt pidi naine võdiseva laua peal lebades seletama erinevate tuntud inimeste kohta vihjeid, et kõrvaltvaatajad võiksid ära arvata, kellega on tegu. Värin oli aga niivõrd intensiivne, et isegi inglise keelt kõnelevad inimesed ei saanud aru, millest jutt käib. 

Naerust, piinlikkusest ning ebamugavusest erinevaid grimasse tegev lauljanna hoidis kogu väest kinni oma rindadest, et vähemast need eetris olles pluusi seest välja ei vupsaks.

Vaata videot! Millisele Eesti kuulsusele esitaksid võdiseva laua väljakutse?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles