GALERII: Hollywoodi staarid osalesid hea eesmärgi nimel heategevusgalal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Los Angeleses toimub järjekorras juba 9. amfAR gala, mis aitab tähelepanu tuua inimestele, keson panustanud AIDSi ravisse ja ennetusse. Samas autasustatakse inimesi, kes on organisatsiooni töösse panustanud. 

amfAR sai alguse 1985. aastal, tänu Elizabeth Taylorile. Sellest ajast saati on organisatsioon pühendunud AIDSi uurimuste, HIV ennetuste, ravi ja hariduse pakkumisele. Edukas propageerimine on erinevate programmide läbi kounud rohkem kui 517 miljonit dollarit. 

Üheksandale galaõhtue Los Angeleses saabus Hollywoodi koorekiht - lauljatest, näitlejatest sotsiaalmeediastaaride ning teadlasteni välja.

Tänavu austakse kokkusaamisel lauljanna Katy Perryt ning firma Toms asutajat Blake Mycoskiet. Mõlemale saab osaks auhind julguse eest ning AIDSi vastu võitluse ning mitmete teiste humanitaarprobeemidega tegelemise eest.

Vaata, kes üllast eesmärki toetavad!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles