Supermodell Kendall Jenner avaldas, et jälitab varikontode abil oma ekskallimaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Supermodell Kendall Jenner avaldas, et ka teda vaevavad lihtsurelike pahed ning ekskuttide elul silma peal hoidmiseks kasutab ta varikontosid.
Supermodell Kendall Jenner avaldas, et ka teda vaevavad lihtsurelike pahed ning ekskuttide elul silma peal hoidmiseks kasutab ta varikontosid. Foto: Dimitrios Kambouris / AFP/Scanpix

Uudishimu pole ju patt! Ka kuulsused on lihtsalt inimesed, kes aeg ajalt ekskallimate käekägu kohta huvi tunnevad. Supermodell Kendall Jenner avaldas, et on selleks puhuks püsti seadnud suisa mitu varikontot. 

Supermodell Kendall Jenner tegi James Cordoni autokaraoke saates ausa ja inimliku ülestunnistuse. Koos Kendalliga oli autos ka tema parim sõbranna ja Justin Bieberi värske pruut Hailey Baldwin, kes pidid mõlemad laulmise asemel läbima hoopis valedetektori testi. Üheks küsimuseks oli: «Kas oled kunagi teinud võlts Instagrami konto, et vaadata, millega su eks-kallim tegeleb?»

Kendall vastas naerusuiselt: «Sa juba tead, mis vastus on! Jah!»
Üllatuslikult näitas samuti «Jah» vastanud Hailey Baldwini valedetektori tulemus, et neiu luiskab. Selle peale puhkesid sõbrannad aga ohjeldamatult naerma. 

Hailey Baldwin ja Kendall Jenner.
Hailey Baldwin ja Kendall Jenner. Foto: Kathy Willens / AP

Kendall Jennerit ning Hailey väidetavat abikaasat Justin Bieberit on varem paarina seostatud. Seda, kas noorte vahel oli tõesti midagi enamat või sõprus, teavadki vaid asjaosalised ise. Sellegi poolest on miski Kendalli hinge kripeldama jäänud, sest küsis Hailey käest kas Justin peab teda lahedaks?

Hoolimata sellest, et Hailey vastus oli jaatav näitas detektor, et vastus polnud tõene.
Praegu miilustab Kendall Jenner Gigi ja Bella Hadidi modellist venna Anwariga.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles