Täiesti häbitu! Muretu Lily Allen kohtus fännidega täiesti läbipaistvas pluusis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
British singer Lily Allen attends the Elle Style Awards in central London, on February 18, 2014. AFP PHOTO/CARL COURT
British singer Lily Allen attends the Elle Style Awards in central London, on February 18, 2014. AFP PHOTO/CARL COURT Foto: Carl Court / AFP

Lily Allen on oma värske üdini ausa ja paljastava raamatu nime väga tõsiselt võtnud. Autobiograafia kannab pealkirja «Häbitu», samas vaimus ilmus ta ka kohtumisee fännidega - täiesti läbipaistvas pluusis. 

Popstaar Lily Allen tunneb end nähtavasti võitmatu ja seksikamana kui kunagi varem. Avameelse autobiograafia avaldamisega on ta vabanenud aastatepikkusest koormast ning saanud priiks kurnavatest muremõtetest. Lauljanna andis New Orleansis kontserdi ning pöördus pärast seda autogrammide jagamiseks fännide poole.

33-aastane heatujuline lauljanna kandis lihtsat, kuid stiilset dressilaadset pükskostüümi. Tähtsaima aksessuaarina kuulusid outfiti  juurde ka tema läbi pluusi paistvad rinnad, millel oli julgelt katmata ka nibu. 

Vaata riskantset stiilivalikut SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles