Veider, või romantiline? Lady Gaga kihlatu käele on tätoveeritud lauljanna pilt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christian Carino ja Lady Gaga on kihlunud.
Christian Carino ja Lady Gaga on kihlunud. Foto: Michael Kovac / AFP/Scanpix

Lady Gaga on lõpuks ometi kinnitanud oma kihlust Christano Carinoga. Tulevase Mister Gaga vastu tuntakse kõrgendatud huvi ning mehe kohta on selgunud nii mõndagi huvitavat!

Eelmise aasta novembris lahvatasid kuulujutud, et popstaar Lady Gaga on kihlunud. Siis ei vaevunud naine oma suhtestaatust kommenteerima ning ajapikku inimesed justkui unustasid selle. Nüüd on uudis saanud kinnitust - Lady Gaga on vallaliste nimekirjast lõplikult kustutatud ning sõuab uhkel laeval abieluranda. 

Lady Gaga kihlatuks on 49-aastane Christian Carino, kellest avalikkus kuigi palju ei teagi. Popstaar on olnud kihlatud ka varem - 2015. aastal Ameerika näitleja Taylor Kinneyga. Suhe purunes ning pulmakellad tookord ei helisenud. Christian on aga varasemalt juba korra abielus olnud ning tal on eksabikaasaga ka tütar. Mis tähendab, et lisaks abielunaiseks saamisele peab popstaar hakkama ka noore neiu elus rolli mängima. Kuid kes ei tahaks ajaloo üht tuntuimat popstaari endale kasuemaks?

27 September 2018.Lady Gaga & her boyfriend Christian Carino seen leaving Picture House Theatre in London after attending a private screening for her new movie A Star is Born. The Couple were then seen heading to the Grenadier pub in Kensington to continue their evening out. Credit: GoffPhotos.com Ref: KGC-172/182
27 September 2018.Lady Gaga & her boyfriend Christian Carino seen leaving Picture House Theatre in London after attending a private screening for her new movie A Star is Born. The Couple were then seen heading to the Grenadier pub in Kensington to continue their evening out. Credit: GoffPhotos.com Ref: KGC-172/182 Foto: KGC-172/182 / GoffPhotos.com

Christain ja Lady Gaga kohtusid töökohustusi täites. Nõnda on nende romanss ju suisa episood filmist. Christain töötab talendiagentuuris ning Lady Gaga oli tema klient. Nõnda kuulus klient mehe põlvi aga värisema ei pannud, sest vöö all on koostöö Britney Spearsi, Miley Cyruse, Jennifer Lopezi, Johnny Deppi ja Justin Bieberiga. 

Mees on oma kihlatule suisa nii pühendunud, et on pildi temast ka enda biitsepsile lasknud tätoveerida. See, kas tätoveering sündis enne või pärast suhtesse astumist pole hetkel veel selge.

Christian on ka väga traditsiooniline. Kuuldavasti külastas ta enne kallima naiseks palumist ka tema isa, kellelt abiellumiseks õnnistust soovis. Ka sõrmus, mis Christian oma väljavalitu sõrme libistas on täpselt selline, mida üks maailmakuulus popstaar kanda võiks. 3-4 karaadise roosa safiiriga sõrmuse hinnaks arvatakse olevat 300-400 tuhat dollarit. 

Lady Gaga kihlasõrmus.
Lady Gaga kihlasõrmus. Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles