Uberi-juht ahistas magavat naist ning küsis sõidu eest 1200 eurot

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mariusz Blach / PantherMedia / Mariusz Blach/Scanpix

FBI võttis vahi alla mehe, kes ahistas tagaistmel maganud naist. Kõige tagatipuks viskas ta naise kiirteel autost välja ning küsis kogu selle elamusterohke sõidu eest 1400 dollarit (umbes 1200 eurot).

Whimn kirjutab, et naine tellis Uberi New Yorkist White Plainsi 21. veebruari hilisõhtul. Naise võttis peale 24-aastane Harbir Parmar.

Sõit aga kujunes kiirelt jubedaks: kui naine tagaistmel tukkuma jäi, peatas Uberi-juht auto ning ronis samuti tagaistmele. Naine ärkas kohtudokumentide sõnul üles selle peale, et mehe käsi oli aetud pluusi alla ja ta katsus naise rindu.

Parmar läks uuesti rooli, kuid naine sai kiirelt aru, et ei tunne ümbritsevat keskkonda ära. Ta palus, et mees auto peataks, hiljem nõudis ta, et Parmar viiks ta politseijaoskonda. Lõpuks viskas Parmar ta autost välja Connecticutis Branfordi lähistel – rohkem kui sada kilomeetrit naise kodust.

Naine leidis tee lähedalasuvasse poodi, kutsus sealt endale uue takso ja jõudis öösel kell pool neli lõpuks koju. Hommikul aga avastas ta, et tema krediitkaardilt oli võetud 1400 dollarit sõidu eest Bostonisse.

Parmarit võib ees oodata eluaegne vanglakaristus, kui ta inimröövis süüdi leitakse. Lisaks avastati, et Uberi-juht on esitanud valearveid 11 korral ning küsinud tuhandeid dollareid keemilise puhastuse eest.

«Mitte keegi – ei mees ega naine – ei peaks kartma sattuda sellise rünnaku ohvriks, kui ta tellib endale auto,» vahendab Whimn Manhattani advokaadi Geoffrey Bermani sõnu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles