Birgit Sarrap kaalus elektroonilise muusika tegemist, kuid jäi siiski oma stiili juurde

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birgit Sarrap kaalus moega kaasa minemist ja elektroonilise muusika tegemist.
Birgit Sarrap kaalus moega kaasa minemist ja elektroonilise muusika tegemist. Foto: Maris Savik

Eesti laulja Birgit Sarrap, kes andis mõned nädalad tagasi välja oma viienda albumi «V», sõnas, et ta kaalus moega kaasa minemist ja elektroonilise muusika tegemist, kuid otsustas siiski akustilise muusika juurde jääda.

Uue albumi puhul mõtles Birgit pikalt, kuidas edasi liikuda, sest lauljatari eelmise albumi ilmumisest on möödas juba viis aastat. «Tõesti läks aega, et mõelda, mida ma täpsemalt edasi teen - kas lähen tänapäeva moega kaasa ja hakkan ka jubedalt ainult elektroonilist muusikat tegema või ikkagi jään selle enda natukene akustilisema live-kõla juurde,» selgitas Birgit, kes otsustas enda stiilile kindlaks jääda, vahendab MENU.

Septembris ilmunud albumil läheb poelettidel hästi ja Birgiti sõnul on rõõmustav, et Eesti inimesed ikka veel albumeid ostavad. «Tõesti läheb albumil väga hästi. Peaaegu kuu aega on plaat väljas olnud, aga endiselt on ta tabelis ilusasti teisel kohal,» ütles Birgit, keda edastab müügitabelis vaid Jaak Joala kogumikplaat «Jääda iseendaks».

Birgiti uut plaati edastab müügitabelis vaid Jaak Joala kogumikplaat «Jääda iseendaks»
Birgiti uut plaati edastab müügitabelis vaid Jaak Joala kogumikplaat «Jääda iseendaks» Foto: ERR
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles