«Hommik!» Pääru Oja uuest filmist "Mihkel": pärast filmi esilinastust Islandil öeldi tihti, et jumal tänatud, et sa elus oled

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäevases saates «Hommik!» oli külaliseks näitleja Pääru Oja, kes on üks peaosatäitjatest uues filmis «Mihkel».

Tänasest esilinastub Solarise Apollo kinos Eesti-Islandi koostööfilm «Mihkel», mis põhineb tõestisündinud lool. Pääru Oja, kes mängib filmis nimitegelast Mihklit, oli täna hommikul meie saates ja rääkis, millest see film on ja kuidas võtteprotsess välja nägi. 

Pääru Oja sõnul ei tulnud tal selle rolli puhul midagi eriskummalist teha, aga filmiekraanilt võib näha küll, et kannatamist oli palju, aga tuli näha vaeva, et sede poleks raske vaadata. «Et need kannatused ei jääks lihtsalt nagu sellisteks talumatuteks kannatusteks, mida ei viitsi keegi vaadata, et selles oleks üks kaastunne või lootus. Ma loodan. Islandil öeldi väga palju seda. See oli põhiline kommentaar, mis ma pärast seda filmi kuulsin, et jumal tänatud, et sa oled elus,» sõnas Oja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles