«Need jõulud kõlavad tuttavalt»: Nele-Liis Vaiksoo ja Tanel Padar külastavad Eestimaa kirikuid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nele-Liis Vaiksoo ja Tanel Padar lähevad jõulutuurile
Nele-Liis Vaiksoo ja Tanel Padar lähevad jõulutuurile Foto: promo

Tänavuse «Su nägu kõlab tuttavalt» kuldse hooaja kaks osatäitjat Nele-Liis Vaiksoo ja Tanel Padar lähevad koos jõulutuurile, kui astuvad üles neljas erinevas Eestimaa kirikus.

Pühapäevaõhtuti sajad tuhanded televaatajad telerite ette naelutav paroodiasaade «Su nägu kõlab tuttavalt!» on andnud tõuke uue lavapaari moodustumisele. Tänavusel kuldsel hooajal saatesarjas koos esinema sattunud Tanel Padar ja Nele-Liis Vaiksoo leidsid, et tahaksid lava jagada ka ühistel jõulukontsertidel. Nii Tanel kui Nele-Liis on andnud aastate jooksul lugematul arvul kontserte, sealhulgas ka väga palju jõulu- ja aastalõpukontserte, kuid mitte kunagi varem pole nad seda teinud koos. Nüüd leidsid nad sädeme, mis ahvatles neid mõned ühised kontserdid andma. Mõistagi ei tasu neilt jõulukontsertidel oodata laule, mida kuuleme telesaadetes. Igal laulul on oma koht ning kirikutes  avavad Tanel ja Nele-Liis end hoopis teisest küljest kui paroodiasaadetes. Aga lõbus saab neil kontsertidel sellegipoolest olema, jõulud on ju rõõmupühad!

Alates oktoobri keskpaigast on piletid müügil Piletilevis. Kuna ühiseid kontserte tuleb vaid neli, ei pruugi pileteid kõigile soovijatele jaguda.

Laval on:

Nele-Liis Vaiksoo – laul;

Tanel Padar – laul, akustiline kitarr;

Siim Usin – akustiline basskitarr;

Tarvi Kull – klahvpillid;

Kaspar Kalluste – löökpillid.

Kontserdid toimuvad:

E 03.12 Tallinn, Kaarli Kirik

E 10.12 Rakvere, Kolmainu kirik

E 17.12 Tartu, Peetri kirk

N 20.12 Viljandi, Pauluse kirik

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles