Mitmetele staaridele ja ajakirjanikele tuule tiibadesse puhunud Tudeng TV alustab taas!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti esimene regulaarne veebitelevisioon Tudeng TV alustab pärast kaheaastast pausi neljanda hooaja ning uue saateformaadiga. Projektist on edukale karjäärile alguse saanud näiteks Hanna Martinson, Kätlin Hallik, Marian Võsumets ja mitmed teised!

Tudengite loodud veebikanal Tudeng TV tähistas uue hooaja algust südamliku koosviibimisega Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituudi telestuudios. Organisatsiooni uued ja vanad liikmed said kokku, et tähistada saavutusi minevikust ja sellest eesolevaks hooajaks inspiratsiooni ammutada.

«Tudeng TV on koht kõigile noortele. Sõltumata erialast saab iga inimene end Tudeng TVs arendada ja proovile panna kas enda eriala keskselt või katsetada täiesti uusi valdkondi,» selgitas organisatsiooni asutajaliige Elisa Avik Tudeng TV fenomeni ning kutsus kõiki huvilisi veebitelevisiooni tegemistega liituma. Esimesel kolmel hooajal arendasid nii ennast kui Tudeng TVd ligi 200 edumeelset noort, kes said end proovile panna nii saateproduktsiooni, toimetamise kui turunduskommunikatsiooni valdkonnas.

Tudeng TV algatasid 2013. aastal Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituudi tudengid. Veebikanal tegutses aktiivselt kuni 2016. aasta suveni ning alustas tänavu pärast kaheaastast mõttepausi neljanda hooajaga. Tudeng TV on loonud mitmeid laiemat arutelu tekitanud saateid ja andnud tuult tiibadesse nii mõnelegi tuntud kultuuri- ja meediategelasele.

Näiteks on üks Tudeng TV alustajaliige modellisaate võitja Kätlin Hallik, kes tegutses veebikanalis toimetaja, reporteri ja kommunikatsioonispetsialistina ning omandas just sealt vajalikke praktilisi teadmisi eelseisvaks tähelennuks. «Tudeng TV oli intensiivõpe, kus hüppasin pea ees vette ja õppisin ujuma,» kirjeldas Hallik veebikanalis saadud kogemusi.

Peale Halliku on Tudeng TV kaudu enda karjääri alustanud Hanna Martinson, ajakirjanikud Marian Võsumets, Katriin Tralla, Adeele Tähemaa ning mitmed teised.

Kui varem paistis Tudeng TV silma eelkõige nooremale põlvkonnale suunatud uudiste- ja arutelusaadetega, siis värskel hooajal on fookuses meelelahutuslikumas võtmes päevakajasaate arendamine.

Tudeng TV tegemistel saab silma peal hoida sotsiaalmeedias SIIN ja SIIN

Vaata galeriid Tudeng TV neljanda hooaja avapeost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles