Mehed, ärge nööridesse takerduge! Metsikud modellid reklaamivad uut erootilist moehullust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stiilinäide Bluebella paljastavast pesust.
Stiilinäide Bluebella paljastavast pesust. Foto: Mercury Press / Caters News Agency

Instagramis on põhjustanud plahvatuse uus moeröögatus - tuntud modellid reklaamivad «nööripesu», mis jätab kujutlusvõimele väga vähe ruumi.

Bränd Bluebella tõi alles sel aastal poodidesse sündsuse piire kompavad pesukomplektid, kuid nüüd läksid nad veelgi kaugemale. Daily Star kirjutab, et Instagramis reklaamivad modellid, teiste seas kuulus Jessica Fang, äärmiselt paljastavat pesu Nikita Body. Piltlikult öeldes võid end ligi 50 euro eest kergelt nööridesse mässida.

«Nööripesu» on ajanud Instagramis elevile nii naised kui ka mehed, kes seda ilmaimet kommenteerivad. 

Emily: «Jess! Nii võrratu ja vallatu ning seda kõike ühes!»

Leana: «Omg, see on miski, mis võiks Michaelile meeldida!»

Pereisa Richard: «Imekaunis!»

Pooleldi läbipaistev korsett, elastsed paelad ning kergelt puuristatud välimus annab siiski edasi väga stiilse ning väljapeetud ilme, mida on ka mugav kanda. Peened detailid annavad ilmele pehmust ning isikupära. Mis kõige tähtsam, aitab flirtivalt rõhutada figuuri. Bluebella ise kirjeldab toodet, kui bodi, mis on määratud looma meeldejäävat esmamuljet.

Instagrammi-staar Jessica Fang, kes uut paljastavat moeröögatust reklaamib, kogus kiirelt 13 900 laiki.

Uues bodis välgutas oma kaunist keha (ja paljastas nii mõndagi) ka modell Sabrina Cassis - selle magamistoas tehtud pildiga teenis ta välgukiirusel üle 7400 laigi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles