Nüüd teame, kes asendab Anu Saagimi projektist loobunud Brigitte Susanne Hunti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim.
Anu Saagim. Foto: Erlend Štaub

Anu Saagim andis eelmisel nädalal teada, et tema hoolega tehtud projekt ei pruugigi avalduda, sest Brigitte Susanne Hunt hüppas viimasel minutil alt. Aga nüüd on talle asendus leitud. Trupi uus liige ei ole BSH-st väga kaugel.

Anu Saagimi ja Liina Pulgese kõrval astub vestlusõhtul «Head tüdrukud nii ei tee» üles Kethi Uibomägi.

Uudise avaldas Kethi Uibomägi ise.

Etenduse ajal räägivad naised ausalt ja avameelselt oma värvikamatest suhteämbritest, ilu salanõksudest ning seiklustest vastassugupoolega. Julgemad saavad võimaluse ka ise midagi küsida. 

«Liina Pulges helistas mulle nädal tagasi, et neil Anu Saagimiga vestlusõhtu tulemas, aga kolmas liige otsustas vahetult enne piletite müüki paiskamist projektist loobuda. Mina, «hea tüdruk» siis ekspromt liitun daamidega ja teeme show ära!! Show must go on!,» teatas laulja ja saatejuht Facebookis.

Ta lisas: «Anu Saagim toob skandaali, Liina #aastaema ja juttu jätkub kauemaks.»

Kethi Uibomägi
Kethi Uibomägi Foto: Liis Treimann

Vestlusõhtu «Head tüdrukud nii ei tee» puhul on tegu komöödiaetendusega, mis Kethile väga tuttav on. Kethi ja tema La La Ladies bändiliikmed Diana Varik ja Inga Tislar andsid suve lõpus Tartus mitu etendus oma püstijalakomöödia show «La La Wonderland» raames. Kethi loodab seda edu nüüd «Head tüdrukud nii ei tee» projektiga jätkata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles