Ametlik kinnitus olemas: hertsoginna Meghan ootab last, kes peaks sündima kevadel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle ja prints Harry.
Meghan Markle ja prints Harry. Foto: PPE/NIEBOER/SIPA / PPE/NIEBOER/SIPA

Kensingtoni palee andis mõni hetk tagasi teada, et kuulujutud Meghan Markle'i rasedusest vastavad tõele. Sussexi hertsogi ja hertsoginna esiklaps peaks sündima 2019. aasta kevadel.

Sussexi hertsog ja hertsoginna viibivad praegu kahenädalasel reisil Austraalias. Kui naine Sydneys lennuki pealt maha astus, siis hoidis ta kõhu ees kaustikuid. Mitmed Twitteri kasutajad arvasid, et see kasvava beebikõhu varjamiseks.

Kui alguses oli tegu vaid kuulujutuga, siis nüüd on kuninglik palee naise rasedust kinnitanud.

«Nende kuninglikud kõrgused Sussexi hertsog ja hertsoginna annavad rõõmsal meelel teada, et Sussexi hertsoginna ootab last, kes peaks saabuma 2019. aasta kevadel,» on lühikeses Twitteri teates kirjas.

Kensingtoni palee tänas kõiki inimesi üle terve maailma heade soovide eest ning neil on hea meel, et saavad seda uudist kõikidega jagada.

Mõlema kuningliku paari liikmele on see esimene laps. Prints Harry on juba onu kolmele Williami lapsele: George'ile, Charlotte'ile ja Louis'le. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles