Armastus on armastus: mees sai autoga seksimise eest politseilt karistada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Malek astus avalikus kohas pargitud autoga vahekorda.
Ryan Malek astus avalikus kohas pargitud autoga vahekorda. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Armastus ei tunne piire! 24-aastane Ryan Malek tundis autot vaadates nõnda suurt kirehoogu, et otsustas väljalasketoru kaudu masinaga vahekorda astuda. 

Sünmuskohale saabunud politseinikud leidsid noormehe pargitud auto juures küsitavast poosist. Politseinikud käskisid mehel oma tegevus lõpetada, millest noormees keeldus. Olukorra lahendamiseks lasid politseinikud käiku elektrišokirelva. Hiljem selgus, et Ryani joobeaste oli neli korda üle lubatud piiri. 

Esimene intsident leidis aset käesoleva aasta mais, see aga ei jäänud viimaseks selliseks juhtumiks. Ka juunis sattus ta seadusega pahuksisse, sest üritas korduvalt pargitud auto sumbutiga vahekorda astuda. 

Kohtus tunnistas 24-aastane noormees end ebasündsas käitumises süüdi ning kannab selle eest määratud karistust, milleks on 200 dollari suurune rahatrahv. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles