Michael Bublé lõpetab ootamatult karjääri: kogu mu olemus on muutunud. Arusaamine elust. See on mu viimane intervjuu!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Bublé.
Michael Bublé. Foto: BRENDAN MCDERMID / Scanpix

Laulja Michael Bublé poeg pidas pikka aega võitlust vähiga. Kuigi pisipõnni seisund on paranenud, on raske kogemus jätnud tugeva jälje. Elumuutvate sündmuste valguses teatas mees, et lõpetab karjääri ning taandub kuulsusest.

Neljakordne Grammy võitja Michael Bublé on lisaks muusikuametile isaks kolmele lapsele ning abikaasaks oma naisele Luisianale. 2016. aastal pidi perekond vastu võtma ühe kohutavaimatest uudistest, mis vanematele osaks saab olla: poeg Noahil on maksavähk. Pärast diagnoosi saamist pöördus Michael kohe oma pere juurde ning keskendus vaid neile. 

Michael Buble ja abikaasa Luisana Lopilato. 2018. 
Michael Buble ja abikaasa Luisana Lopilato. 2018. Foto: Darryl Dyck / AP

Pärast kahe aasta pikkust kurnavat võitlust on pisipoisi seisund lõpuks ometi paranemas. Michael teatas, et möödunud sündmuste valguses ei ole tal enam soovi avalikkuse ees esineda ning lõpetab karjääri. Oma viimases intervjuus Daily Mail'i Weekend Magazine'le 
sõnas ta: «Kogu mu olemus on muutunud. Arusaamine elust. Ma ei tea, kas suudan selle vestluse ilma nutmata maha pidada. Ma pole kunagi avalikult oma emotsioonide üle kontrolli kaotanud.»

«Ma ei seedi seda enam. Seda kuulsusega kaasnevat nartsisismi. See on mu viimane intervjuu. Ma taandun oma karjäärist. Olen teinud imelise karjääri ning nüüd saan lahkuda, kuni olen veel tipus,» sõnas ta. 

Intervjuus tunnistab ta, et nii tema kui ta abikaasa pidasid igal hommikul ärgates võitlust - miks üldse ärgata? «Sellises olukorras ei kahtle sa endas, vaid kahtled kõiges muus. Miks me üldse siin oleme?» Ning kuigi Michaelist sai perekonna kalju, oli ta sisemiselt kurnatud ning nõrk. Kaitserefleksina püüdis ta kõike pöörata naljaks ning oma poja jaoks igat päeva paremaks muuta. «Ma ei nimetanud haiglat kunagi haiglaks, vaid ütlesin «lõbu hotell». Viisin iga päev haiglasse tekke ja lisalinu, ehitasin talle telke,» kirjeldas ta. 

Michael kirjeldas, et on tänulik ka meediale, kes raskel hetkel tema ning perekonna privaatsust austasid. «Mul on hea meel, et mul on olnud võimalik aeg maha võtta,» sõnas ta, et ka plaadifirma ning ametialased tuttavad olid olukorra suhtes mõistvad ning lubasid mehel teha mida, millal ja kuidas vaja. 

Michael Bublé ja Luisana Lopilato, 2011.
Michael Bublé ja Luisana Lopilato, 2011. Foto: Enrique Marcarian / Reuters

Nüüd on mees teinud aga kindla otsuse, et ei soovi enam avaliku elu ning muusikukarjääriga jätkata, vaid olla olemas oma perekonnale ning elada normaalset elu. 
Michael Bublé on varasemalt tõotanud enda kohta mitte ühtki artiklit lugeda ning lahkuda sotsiaalmeediast. Mõlemast lubadusest on mees kinni pidanud, seega pole kahtlust, et ka sel korral on tal tõsi taga.

16. novembril ilmub tema viimane album «Love».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles