VIDEO: Fitnessikaunitarid avaldavad, milline on ilu hind ja millistel meestel nendega šanssi oleks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

13. oktoobril toimusid Eesti meistrivõistlused fitnessis ja kulturismis. Supervormis naised on enda kallal kõvasti vaeva näinud. Elu24 uuris, mis on selle kõige hind ning kas partneritel oodatakse sama trimmis füüsist. 

Elu24 reporteri intervjuust fitnesskaunitaridega selgus, et kõige olulisem on ilus keha ning sealjuures eriti selle harmoonilisus. Ka näiteks rinnakorvi suuruse osas ei saa teha otseseid ettekirjutusi, sest iga inimene on erinev. Oluline on, et välimus oleks proportsionaalselt tasakaalus ja harmoonias. 

Kuigi igal sportlasel on mõni saavutus või eneseületus oluliseim ning ka neiud suudavad välja tuua enda keha juures suurimad trumbid, on oluline kogu keha. Võistlusteks valmistumine ei ole aga sugugi kerge. Kuigi laval käiakse vaid nappides bikiinides, kulub ka võistlemisele kenake kopikas. Intervjuust aga selgus, et summad varieeruvad, nii nagu valmistumisaegki. 

«Olen selline tagasihoidlik, ega eriti palju ei kulu,» sõnab Õnnela Raudsepp. «Võib-olla sada eurot tuleb. Ma püüan naturaalne olla.»

Endla Vaher arvab, et kulutused pole nii suured kui arvatakse: «Oi, mul ei kulu üldse nii palju raha selle peale. Mul on õnneks vedanud, et mul võistlustel hästi on läinud ning Eesti kulturismi- ja fitnessiliit on mind mitmetele võistlustele saatnud. Ongi vaja osta vaid mõned asjad võistlusteks ja mõned kostüümid valmis lasta teha, muud ei olegi.»

«Kindlasti need summad on erinevad, aga ma arvan, et paarsada eurot ikka,» sõnas vaid mõned korrad võistlustel käinud Kristel Rebane.

Drastiliselt teistsuguse vastuse andis aga Janika Aavamägi, kelle jaoks on kulutused oluliselt suurmad. «350, 450, 500...no 600 hooaeg, aga see ei ole pooltki veel see, mis kulub võistlemise peale,» arvutab ta mõttes välimuse peale kuluvad summad kokku. «Bikiinid ka! Need on mõnel 400 eurot. Aga see ei ole mitte midagi, ei pea muretsema! Välisvõistlustel on üks nädalavahetus kahjuks tuhat eurot.» 

Vaata videost, milline on naiste meelest nende ilusaim kehaosa ning millistel meestel kaunitaridega üldse šanssi oleks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles