VIDEO Kanye West astus president Trumpiga kohtudes tõsiselt ämbrisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanye ja Kim
Kanye ja Kim Foto: EDUARDO MUNOZ / REUTERS

USA räppar Kanye West, kes on suur sõber president Donald Trumpiga, avaldas tervele maailmale kogemata oma telefoni PIN-koodi.

Trumpi ja Westi vahelise kohtumise ajal tahtis räppar presidendile midagi oma telefonist näidata, kuid siis talle meenus, et telefonil on turvalukk peal. West avas siis kiiresti telefoni luku, et saaks Trumpiga tähtsat infot jagada.

West aga unustas või ei pannud tähele, et tema seljataga on kaameramees, kes kõike filmis. Muu seas oli võimalik näha, mis on Kanye Westi telefoni PIN-kood. See ei olnud midagi keerulist.

Taylor Swift meeldib Donald Trumpile nüüd 25% vähem.
Taylor Swift meeldib Donald Trumpile nüüd 25% vähem. Foto: OConnor / AFF-USA.com / AFF/PA Images

Seega, kui sul peaks õnnestuma Kanye Westi, kes soovib, et teda nüüd lihtsalt Ye'ks kutsutakse, telefon kätte saada, siis on sul võimalus avada Pandora laegas, milleks on Kim Kardashiani abikaasa telefon.

Kui aga Trumpil on ühe muusikuga head suhted, siis sellel nädalal hakkas presidendile üks teine USA laulja vähem meeldima. Pärast seda, kui Taylor Swift võttis poliitika teemal sõna ja ütles, et tema annab järgmise kuu valimistel jääle demokraatide kandidaatidele, siis ütles Trump, et talle meeldib lauljanna nüüd 25% vähem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles