Neil Patrick Harris paljastas noorusaja mälestuse: Whoopi Goldberg lubas minuga 10-aasta pärast seksida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neil Patrick Harris, 2018.
Neil Patrick Harris, 2018. Foto: Jordan Strauss / Scanpix

Neil Patrick Harris (45) külastas telesaadet The View, kus ka Whoopi Goldberg üks saatejuhtidest on. Vestluse käigus tuli jutuks ka 1988. aastal filmitud «Clara süda» («Clara's Heart»), kus nooruke Neil ja Whoopi etteaste tegid. 

Neil Patrick Harris külastas jutusaadet The View, et tähistada rahvusvahelist «kapist välja tulemise» päeva. Neil abiellus 2014. aastal oma abikaasa David Burtkaga ning nende peres kasvab kaks last. Muuhulgas tuli jutuks ka saatejuht Whoopi Goldbergi ning Neili ühine film, 1988. aastal filmitud «Clara süda». Tundus, et projektist on mõlemil väga head kogemused. Ka Whoopie muigas ning naeris, sest mäletas, milline oli nooruke Neil. 

Ootamatult avaldas Neil aga ühe kentsaka mälestuse: «Ma olin 15, 16 aastat vana. Ja Whoopi ütles mulle viimasel võttepäeval, et kümne aasta pärast kavatseb ta minuga seksida.» Väljaütlemisele järgnes vaikusepaus ning mõningad närvilised naerud publikust, mispeale Goldberg sõnas: «Võisin öelda küll.»

Whoopi Goldberg.
Whoopi Goldberg. Foto: Tom Haines / PA Wire/PA Images

«Kuulge, tal oli noorena nii palju küsimusi,» sõnas ta. «Seega ma ütlesin: «Oota kümme aastat ja ma näitan sulle». Nendel aegadel võis selliseid nalju teha, praegusel ajal enam mitte.»

Neil naljatles, et ta ei olnud sellest üldse häiritud ega solvatud, vaid ootas seda hoopis pikkisilmi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles