GALERII Ainult täiskasvanutele: Saksamaal peeti vallatustest tulvil erootikamess

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

22. Venuse Erootikamess leiab aset Berliinis 11.-14. oktoobrini. Messil said huvilised tutvuda uusimate trendide ja vahenditega. Avastamisrõõmu nii tagasihoidlikule kui teadlikule ning kogenud nautlejale.

Juba 22. aastat on Berliinis korraldatud erootikamessi, mis tutvustab huvilistele uusi trende ja leiutisi, kõike mis seotud erootika ja alternatiivse elustiili harrastamisega. Lisaks filmiprodutsentidele, seksleludele ja pesule on kohale tulnud ka erinevad tootjad, kes pakuvad lõbusateks tegevusteks mõeldud spetsiaalset mööblit, riietust või miks mitte ka täiskasvanutele mõeldud jooke. 

Lisaks toodetega tutvumisele on huvilistele ka küllaga meele- ja silmailu. Erinevatel lavadel on mitmed erootilised etteasted. Eraldi on loodud ka «Kinky Area», mis mõeldud veidi ekstreemsema erootika nautijatele, näiteks lateksi ja naha armastajatele. Esindatud olid ka viimasel ajal palju furoori tekitanud seksnukud ja -robotid. 

Sel aastal osaleb messil üle 250 väljapaneku, rohkem kui 40 riigist. Venuse Erootikamess on maailma suurim alternatiivhuvidele spetsialiseerunud üritus. 

Tänavu oli messile oodatud ka vaegnägijad, kes erootilist kogemust kompimismeele ning teiste meelte abil nautida said.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles