Pommuudis Venemaalt: megastaar Alla Pugatšova abikaasal on väidetavalt armuke, kes on lapseootel!?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alla Pugatšova (69) ja tema abikaasa Maxim Galkin (42). 2015.
Alla Pugatšova (69) ja tema abikaasa Maxim Galkin (42). 2015. Foto: Iliya Pitalev / Sputnik

Vene meedia on viimasel ajal palju sahistanud sellest, et Alla Pugatšova (69) ja tema abikaasa Maxim Galkin (42) lahutavad. Põhjuseks mehe aastaid kestnud afäär kauni telenäoga.

Lahutuse põhjuseks olevat Galkini afäär telesaatejuhi Julia Baranovskayaga (33), vahendab VladTime.ru. Nende armusuhe olevat kestnud juba aastaid, ent kuna Julia on nüüd väidetavalt lapseootel, soovib koomik Pugatšovast lahutada, kirjutab väljaanne Fakty.

Samuti jäi fännidele silma, et Pugatšova lähedase sõbranna Alina Redeli sünnipäeval hoidis paarike distantsi. Kui muidu poseerivad nad väga lähestikku, siis sünnipäeval tehtud pildil olid nad üksteisest üpris kaugel.

Õli valab tulle ka see, et hiljuti postitas näitleja Dmitry Nagiyev Instagrami video, millelt on näha, kuidas Galkin Juliat oma õlal hoiab. 

Väljaande 360 ajakirjanik võttis Galkiniga ka ühendust, ent koomik ei soovinud pressiga suhelda.

Ajakirjaniku sõnul ärritas tema küsimus 42-aastast koomikut. «Ma ei anna kommentaare. Ma palun, mulle ei ole vaja igal põhjusel helistada,» sõnas Galkin.

Alla Pugatšova ja Maxim Galkini romaan algas 2001. aastal. Ametlikult abiellusid nad 2011. aastal. Nende peres kasvavad 2013. aastal surrogaatema abil sündinud kaksikud Garri ja Jelizaveta.

Maxim Galkin on estraaditähe viies abikaasa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles