Uskumatu! Kanye West tegi Ameerika presidendi ees rämeda prohmaka

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Kanye West kohtub USA president Donald Trumpiga Valges Majas.
Räppar Kanye West kohtub USA president Donald Trumpiga Valges Majas. Foto: Reuters / Scanpix

Pööraste väljaütlemiste poolest tuntud räppar Kanye West ei suutnud oma suuvärki Donald Trumpiga kohtudes talitseda, nimetades ennast presidendi ees «hulluks motherf**ker'iks».

Valgesse Majja presidendiga lõunatama kutsutud West rääkis kirglikult, kuidas rahvas peaks tuleviku pärast muretsemise lõpetama, vahendab The Sun. «Trump on hetkel kangelase teekonnal,» ütles muusik, lisades kohatult: «Ta poleks ilmselt oodanud, et minusuguse hullu motherf**ker'iga lõunat sööb.»

Räppar tervitas Trumpi palava kallistusega. «Ma armastan seda tüüpi,» ütles West presidendile sõbramehelikult. Selle tunnistuseks kandis muusik ka punast «Make America Great Again» kirjaga nokamütsi.

Muuhulgas soovitas West Trumpile, et too võiks vabaneda Air Force One'ist, presidendi uhkest lennukist. Räppari arust peaks selle välja vahetama vesinikkütusega õhusõiduki vastu.

Veel räägiti kohtumise käigus tootmisest, vanglareformist, jõuguvägivalla ärahoidmisest ja vägivalla vähendamisest Chicagos, kus West üles kasvas. Räppari juuresolekul kirjutas Trump alla dokumendile, mis aitab reformida muusikutele litsentsitasude maksmist.

Trump ja West on omavahel korduvalt kiidusõnu vahetanud. Presidendi jaoks on Westi toetus oluline, sest riigipea ei saa uhkustada just kuigi paljude kõrgema kategooria staaride heakskiiduga oma tegevusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles