Värskelt lahutatud Channing Tatum semmib tuntud briti popstaariga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Channing Tatum, 2018.
Channing Tatum, 2018. Foto: Jordan Strauss / Scanpix

Hollywoodi näitlejatest abielupaar Channing Tatum ja Jenna Dewan lahutasid abielu aprillis. Nüüd on Channing leidnud enda ellu uue võluva daami - briti päritolu lauljanna Jessie J. 

Channing ja Jenna teatasid aprillis, et nende 9-aastat kestnud abielu on lõppenud. Paar kohtus filmi «Step Up» võtete käigus, 2006 aastal. Abielust sündis ka tütar Everly, kes on praegu 4-aastane. Lahutustest teada andes rõhutasid mõlemad, et jätkatakse tütre ühist kasvatamist ning ollakse endiselt perekond. 

Channing Tatum ja Jenna Dewan, 2017. 
Channing Tatum ja Jenna Dewan, 2017. Foto: Chris Pizzello / AP

38-aastane Channing on vädetavalt juba mõned kuud võluva briti lauljanna Jessie J'ga kohtumas käinud. Fännid märkasid meest ka tema Seattle'i ja Salt Lake City kontserditel. Salt Lake City kontserdile eelnevalt nähti paari Seattle's minigolfi mängimas. 

Allikas kinnitas US Weekly'le, et nende suhe on uus, vaba ja neil on koos lõbus. Hetkel pole veel teada, kuidas üksteisega kohtuti. Ühist lava on nähtavasti jagatud vaid viivuks: Jessie andis 2015. aasta MTV Fimiauhindadel Channingule üle tunnustuse parima komöödiaesitluse eest. 

Jessie J, 2015. 
Jessie J, 2015. Foto: MARIO ANZUONI / REUTERS

Jessie J (30) on briti lauljanna, kes on enim tuntud oma hittide poolest. «Price Tag», «Do It Like A Dude», ilmusid 2011. aastal ning lennutasid lauljanna edukalt muusikakarjääri ajama. Ta on kirjutanud mitmeid lugusid ka teistele tuntud lauljatele. Tema sulest on sündinud näiteks Miley Cyruse ülipolulaarne lugu «Party In The USA», David Guetta «Repeat» ja Chris Browni esitatud «I Need This». 
 

Lauljanna hoidis madalat profiili alates 2016. aastast, kui antud intervjuus ennast «üheks parimaks lauljaks» nimetas. Käesoleva aasta alguses saabus üllatuslikult teada, et lauljanna osaleb Hiina talendisaates, mille ka ülekaalukalt võitis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles