GALERII Kas need ongi maakera ilusaimad bikiinikehad?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Miss Earth iludusvõistlus on rahvusvaheline üritus, kus ilu ja meelelahutusmaailma abil keskkonnaprobleemidele tähelepanu üritatakse tõmmata. Kuid nii nagu ikka jätkub silmi rohkem kaunitele neidudele, kui tõsistele teemadele. 

Miss Earth iludusvõistluse kodulehel seisab: «Just seetõttu, et paljud inimesed imetelevad ja soovivad saada iluduskuningannaks, leiab Carousel Productions, Inc, et iluduskuningannad on head ja effektiivsed propageerijad väärtuslikele teemadele.»

Selle visiooni ilmale toomiseks organiseeris Carousel Productions, Inc esimese Miss Earth iludusvõistluse juba 2001. aastal. Iludusvõistluse eesmärgiks oli kandidaatide ja võitjate abiga edendada ja parendada elukeskkonna ja looduse säilitamist ja kaitsmist. 

Lisaks keskkonnakaitse programmidele tutvustab Miss Earth konkurss publikule erinevaid turistiatraktsioone. Igal aastal võistlevad 80-90 kandidaati, üle terve maailma. Võitja kroonitakse keskkonnakaitse kampaaniate eestkõnelejekas terves maailmas. 

Eesti on Miss Earth konkursist osa võtnud 2001–2005 ja 20011. aastal. Meid esindas imekaunis Evelyn Mikomägi, kes jõudis 2001. aastal esikümnesse. 

Vaata galeriid, kas need on maailma kõige ilusamad neiud!


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles