SUUR GALERII Menusari «ENSV» lõpetab: vaata, kuidas filmiti viimaseid kaadreid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

ETV menusarja «ENSV» 11. hooaja viimase episoodi stseenid said purki pandud Tallinna teletorni juures. Vaata pilte sellest, mis toimus võtteplatsil kohapeal!

«ENSV» 11. hooaja tegevus toimub ajavahemikul 1989-1990, millesse mahub rohkelt ajaloolisi sündmusi: langes Berliini müür, taasasutati näiteks Kaitseliit, interrinne ründas Toompead ning Eesti NSVst sai ametlikult Eesti Vabariik. Kõik need ja paljud teised teemad jooksevad loomulikult läbi ka menusarjast ning ei jäta puudutamata ka sarja tegelasi.

Elu24 fotograaf käis võtteplatsil uudistamas just siis, kui parajasti filmiti stseeni, kus endine miilits Jüri on juba Eesti politsei ridades ja mundris ning haldab rahvamassi, kes tulnud teletorni kaitsma.

Loomulikult - nagu ajaloost teada - on tegu ühe pineva olukorraga, kus tekib tõsine vastasseis. Muidugi lähevad asjad ka parajalt kuumaks ning vehitakse lausa relvadega.​

Vaata võttepäevast pilte meie galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles