Suured elumuutused: Liina Ariadne Pedanik ja Martti Hallik mõtisklevad perelisa üle

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Hallik ja Liina Ariadne Pedanik.
Martti Hallik ja Liina Ariadne Pedanik. Foto: Madis Sinivee / EESTI MEEDIA/SCANPIX BALTICS

Martti Hallik ja Liina Ariadne on teinud oma suhtes mitu olulist sammu. Koliti koos ühisesse korterisse, räägitakse ausalt ja avameelselt soovist abielluda ja pere luua. Värskes videos mõtiskletakse suurele elumuutusele, mis peadselt ees võib seista. 

«Ma tahaksin teiega rääkida,» sõnab Martti vaatajate poole pöördudes. «Te tahate, et me saaksime lapse, aga nüüd mõtle selle peale, kui pahane sa enda vanemate peale oled, et nad sind siia ilma, just Eestisse sünnitasid,» sõnab Martti, et ilmade jahenedes mõtleb ta oma tulevasele lapsele ega taha, et tema peaks selliste ebameeldivustega silmitsi seisma. 

Perelisale mõtisklemist jätkatakse videos ka hiljem, kui selgub, et Martti soov üksinda reisile minekust kaheks nädalaks maha jäävat Liinat kurvastab. Nüüd aga on noored pannud endale pisut realistlikumad plaanid ning esialgu lapse saamisele ei panustata ning mõeldakse pere suurendamisele koera näol. Temal ehk pole raske Eesti kliimaga harjuda.

Jutuajamise käigus jäädi aega veetma koerapilte vaadates ning koera võtmisest mõtiskledes. Martti kirjutas juba lisainfo saamiseks ka tuttavale, kes beagle'i tõugu koerte kasvatamisega tegeleb. Paar mõtles ka looma võtmisele varjupaigast, kuid sobivat kutsikat ei ole õnnestunud leida. «Oleme korteris ja kogu aeg liikumises, mistõttu ei saa me endale suurt-suurt koera võtta,» sõnab Liina. 

Beagle tõugu koer. 
Beagle tõugu koer. Foto: TIMOTHY A. CLARY / AFP

Oma vaatajatelt oodatakse abi, et soovitada korterisse sobivat ja aktiivse eluga sammu pidada jõudvat koeratõugu. 

Vaata videost, millest noored mõtisklevad:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles