«Troonide mängu» staar paljastas kummalise viisi, kuidas ta kolleegiga vaba aega veedab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maisie Williams ja Sophie Turner
Maisie Williams ja Sophie Turner Foto: Lucas Jackson / Scanpix

«Troonide mängus» Sansa Starki tegelaskuju kehastav Sophie Turner (22) avaldab, et on kolleeg Maisie Williamsiga lähedaseks saanud. Koos veedetakse aega nii võtteplatsil kui vabal ajal ja seda kummalisel moel lõõgastudes.

Sophie avaldas, et pingelistest võttepäevadest puhkamiseks on tal välja kujunenud rituaal. Kui mõlemal näitlejannal juhtub olema korraga vaba õhtu, korraldavad nad veidi isemoodi tüdrukuteõhtu. Sinna ei kuulu aga näomaskide tegemine, küünte lakkimine või uute soengute katsetamine. 

Koos minnakse hoopis vahuvanni ning suitsetatakse end pilve.  «Ma oleme mõnes mõttes nagu erakud. Igal õhtul, kui filmime, on meil Maisie'ga «tüdrukuteõhtu». Või siis, kui oleme mõlemad samas linnas.» 

Sophie Turner ja Maisie Williams.
Sophie Turner ja Maisie Williams. Foto: Jane Barlow / PA Wire/PA Images

«Istusime seal, sõime, vahtisime lollakaid videosid ja suitsetasime kanepit. Võib-olla mu kirjastaja lööb mu selle eest maha. Aga tõmbasime end pilve ja istusime koos vannis ja hõõrusime meigipintsleid vastu üksteise nägusid. See on lõbus!»

Sophie ja Maisie tutvusid «Troonidemängu» esinemisproovis ning juba esmakohtumisel avaldus tüdrukute vahel suur keemia ja omavaheline sobivus. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles