Hannes Võrno on väsinud vihkamast: telesaatejuht on vabandanud nii Orissaare seeneliste, presidendi kui ka Hannes Hanso ees (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Võrno Baltimaade suurimal teadvuse ja psühhedeelikumide konverentsil Psycherence. Tallinn. 21.09.2018.
Hannes Võrno Baltimaade suurimal teadvuse ja psühhedeelikumide konverentsil Psycherence. Tallinn. 21.09.2018. Foto: Madis Sinivee / EESTI MEEDIA/SCANPIX BALTICS

Hannes Võrno (49) kirjutab oma blogis avameelselt sellest, kuidas ta on väsinud vihkamast ja ka sellest, et on oma varasemate sõnavõttude eest andeks palunud.

Teatavasti väisas poliitik ja riigikogu liige Hannes Hanso tänavu presidendi vastuvõttu koos abikaasa ning 12-päevase pojaga. See tekitas avalikkuses rohkelt sahinaid ning oma arvamuse ütles toona sekka ka Võrno.

«Arusaadav, et turvameeskond ei saada lapsega ema ukselt tagasi aga nüüd on siis see ots ka lahti tehtud. Üksnes endaga arvestava inimese imik on talle olulisem kõigist ülejäänutest ning seda trendi näeb ja eriti kuuleb igaüks, kes kultuuri tarbib,» kaebas ta oma avalikus sotsiaalmeedia postituses.

Möödunud oktoobris jagas Võrno aga sotsmeedias oma pahameelt president Kersti Kaljulaidi riietuse kohta. «1. oktoobril kell 18.45 Kuivastust Virtsu väljunud praamil nägin vabariigi presidenti lähedalt. Seljas murelivärvi sulejope. Peas beežikarva fliisist pibo ja jalas ecrud slimmid. Kadrioru pressiteade sügispuhkusele läinud presidendist on jäänud muude uudiste alla? Muul moel ei suutnud ma seletada seda, et meie president mulle nagu Orissaare seeneline praamil vastu tuleb,» kirjutas ta toona.

Nüüd annab Võrno aga blogis teada, et on oma sõnade eest vabandust palunud. «Olen viinakuu alguse ja ühe aastapäeva möödumisel, saatnud siira vabanduse ja palve andeks anda, nii Hannes Hansole ja tema pisiperele, kui presidendi kantseleile «Orissaare seenelise» eest,» kirjutab Võrno oma blogis. 

Lisaks kirjutab ta samas postituses ka, et on väsinud vihkamast ning on otsustanud elada edasi teise inimesena.

Loe täispikka postitust Hannes Võrno blogist!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles