Sergo Varese rollid nii teatris NO99 kui ka telesarjades on tekitanud ettekujutuse vähese jutuga, vaoshoitud emotsioonidega, võib-olla isegi kuivast inimesest, kes on alati viisakas ja resoluutne, ja kes võiks töötada näiteks pangas.

Mängimise – just seda sõna eelistab ta näitlemisele – kohta väljendit «töö tegemine» Vares ei kasuta. Sellest hoolimata võtab ta oma tööd väga tõsiselt. Vares on tõesti kinnine, ta ei ava end võõrastele, nõudlik on ta nii iseenda kui ka teiste suhtes, kuid kindlasti pole ta kuivik.

Intervjuud tehes üllatas mind kõige enam Sergo Varese naer. Tema lõbusus pani veelgi hindama Varese rolli kohe-kohe ekraanile jõudvas uhiuues sarjas «Pank», kus ta kehastab ühte peategelast.

Sergo Vares on näitleja, kes eelistab iseendast mitte rääkida, ta ei armasta intervjuude andmist ega oma saavutustega eputamist. Intervjuus Heili Sibritsale räägib Sergo Vares avameelselt Londonis töötamisest, elus tehtud valikutest, aga ka kuulsast «Hamleti» lavastusest, kus ta mängis koos Benedict Cumberbatchiga, ning sellestki, miks ta lahkus teatrist NO99. Loomulikult tuleb juttu ka sarjast «Pank», kus Sergo Vares kehastab ühte peategelast. 

Kommentaarid
Copy